Renovarea începe – ghidul simplu

Dacă renovarea începe, trebuie să știți din start că nu este ușor. Noroc că există companii / firme care ne pot face viața mai ușoară, mai ales dacă faci parte dintr-un grup VIP și ai parte numai de beneficii. Am aflat despre vindem-ieftin.ro în momentul în care m-am apucat să renovez apartamentul de 2 camere din Ferentari și am dat o căutare pe bătrânul Gugăl după materiale de construcții online.

M-au încântat mai exact următoarele beneficii:

 • Consultanță de specialitate prioritară cu privire la lista de materiale
 • Răspuns rapid adaptat nevoilor identificate
 • Centralizarea informațiilor într-un singur loc
 • Clientul economisește timp
 • Condiții speciale cu privire la pachetul de produse și livrare
 • Status Livrare în timp real

Sunt de părere că fiecare dintre noi va renova cel puțion o dată în viață o casă, o garsonieră, un apartament etc. Deci de ce să nu căutăm soluții care să ne facă viața mai ușoară?

O dată ce am subcontractat o echipă care să se ocupe de renovarea propriu zisă, echipă ce mi-a făcut și o listă cu un minim de materiale necesare, am luat legătura cu un consultant Vindem-Ieftin.ro . Între timp am prospectat și eu piața pentru a-mi face o idee de cost estimativ. Într-adevăr oferta celor de la vindem-ieftin.ro a fost semnificativ mai mică decât dacă aș fi ales să cumpăr eu materialele de la diverși furnizori.

Acum nu vă închipuiți că am achiziționat materiale cât să ridic o casă nouă sau un bloc nou!

Și cum în dormitor îmi doream un tapet mai abstract, tot pe vindem ieftin am găsit fototapetul Komar Gravity 8-207 cu un design de-a dreptul impresionant.

vindem-ieftin.ro - Fototapet KOMAR GRAVITY 8-207

Abia aștept ca echipa de meseriași să ajungă la dormitor și să aplice acest tapet pe peretele din fața patului.

Vă promisesem un ghid simplu de care se pare că am uitat. Haideți totuși să mă țin de promisiune.

 1. Stabiliți ce vreți să faceți: sanitarizare sau doar retușuri. Sanitarizare însemnând dat jos glet până la BCA sau betor și reupus glet nou de umplere, glet de finisaj și vopsit / zugravit din nou (cu vopsea sau vinarom)… Iar retușare însemnând dacă vreți doar să faceți câteva reparații (găuri de astupat, de îndreptat pereți etc.) și zugrăvit sau vopsit din nou.
 2. Găsiți o echipă cu care să lucrați, eventual care să se ocupe de tot: electrică, echipamente sanitare, tencuit, pus parchet, pus gresie și faianță etc.
 3. Semnați un contract cu echipa de la pasul 2. Astfel dacă apar probleme, se pot remedia pe baza contractului sau a unui act adițional.
 4. Stabiliți necesarul de materiale, adăugând o marjă de 10-15% peste pentru… să-i spunem neprevăzut.
 5. Folosiți vindem-ieftin.ro pentru a achiziționa materialele necesare (spre exemplu: beton la cifa, țiglă ceramică, acoperis, tencuială decorativă Weber, tablă cutată, profile metalice hală, materiale de construcții online, cărămidă aparentă, țiglă metalică, fier beton, tencuială decorativă, panouri sandwich, materiale de construcții, țeavă pătrată, țeavă rectangulară, fier beton, ferestre PVC, șipcă metalică mat duo, pavaj, șipcă metalică mat, șipcă metalică, lemn compozit WPC,WPC, ferestre de mansardă, fototapet, tapet, faianță, parchet, termosistem din polistiren Dalmatina, polistiren, vată bazaltică, piatră decorativă, rigips, tâmplărie PVC ADF, profile decorative etc.) la un preț imbatabil. Urmăriți comanda în timp real.
 6. Renovarea începe acum! O dată avute materialele, lăsați echipa să muncească (verficând din când în când progresul).
 7. Comandați ușile – presupunând că deja lucrarea este terminată (pus parchet, gresie, faianță și zugrăvit / vopsit cel puțin o dată).
 8. Comandați electrocasnicele necesare bucătăriei (plită, hotă, mașină de spălat vase, frigider, mașină de spălat etc.).
 9. Faceți pe comandă mobila din bucătărie – dacă este necesar, sau alegeți una gata făcută. Alegeți ca montajul să fie inclus.
 10. Continuați cu mobila pentru dormitor – după gusturi. Alegeți – la fel ca la punctul 9 – fie una gata făcută, fie una pe comandă.
 11. Incheiați cu mobila din sufragerie (un colțar, o comodă TV, o bibliotecă, un dressing etc.) la comandă sau una de-a gata.
 12. Sunteți pregătiți să vă mutați în casa tocmai renovată? Eu zic că da!

Dacă cumva am omis vreun pas, nu ezitați să-mi scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos .

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog – toamnă 2020 .

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

3 comentarii la „Renovarea începe – ghidul simplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code