Bucătăria ideală (într-o lume paralelă… sau nu)

Bucătăria este unul dintre locurile mele preferate atunci când vreau să mă relaxez. Probabil pentru că nu știu să citesc sau să scriu! Să citesc și eu o carte cum fac toți oamenii atunci când vor să se relaxeze, sau să scrie câte vreun articol… Deci de ce să nu facem o incursiune într-o lume paralelă… sau nu și să vedem cam cum ar putea fi bucătăria ideală?

bucătăria ideală - chiuvetă Franke BFG 611

Să tot fie vreo 2 ani de când am demarat demolarea și renovarea unei garsoniere cu două camere și-mi aduc aminte că la designul și utilitățile acesteia am stat cel mai mult. Pentru a nu face greșeli, deoarece o bucătărie nu o utilezi și mobilezi în fiecare an (sau cine știe), am mai întrebat și eu prin stânga și în dreapta și astfel am ajuns cu unul dintre prietenii mei să vizităm un showroom Franke.

Acolo am rămas plăcut impresionat de varietatea de produse de care dispune: plită Franke, plită și cuptor Franke, cuptoare încorporabile Franke, chiuvetă Franke, baterie bucătarie sau chiar seturi și combinații între cele menționate anterior.

Acum, fiind cu lucrările aproape gata am revenit în magazinul online Franke, pe partea virtuală. Cum aveam deja peste jumătate de bucătărie gata, mi-am concentrat atenția doare pe chiuetele de la Franke. Am fost impresionat de noile colecții, în special de seria Mythos de la Franke, deoarece părea a se mula pe cerințele mele. Pentru pretențioși sau mai puțini pretențioși, există și gama de produse Maris sau Smart ce pot fi găsite tot în magazinul online Franke.

Într-un final am ales să merg pe unul dintre pachetele complete, mai exact pachetul ce conținea chiuvetă fragranite Franke BFG 611-62 cu baterie Novara Plus, cartus ceramic, Avena. Avea tot ceea ce îmi trebuia mie: cuvă mare pentru a spăla un gratar sau o tavă de cuptor, loc pentru a pune un picurător / scurgător de vase, culoarea potrivită cu mobila, venea direct cu baterie și bine-nțeles calitate.

Am fost plăcut suprins să descopăr că în pachetul respectiv aveam absolut toate cele necesare pentru montaj și mă refer aici la țevi de PVC, furtune șamd. Ambalajul a fost corespunzător, deși eu am manipulat totul cu foarte mare grijă până să văd modul de ambalare cu adevărat profesionist. Tot ce mai aveam nevoie era o carotă diamantată pentru a da găurile pentru baterie și dopul sifonului (cred că așa îi zice). Opțional puteți alege să dați gaură și pentru dispenserul de săpun lichid etc.

bucătăria ideală - chiuvetă fragranite Franke BFG 611-62 cu baterie Novara Plus, cartus ceramic, Avena

Cam așa arată acum bucătăria ideală a mea, în mare parte după ce am bididit la ea:

bucătăria ideală - chiuvetă fragranite Franke BFG 611-62 cu baterie Novara Plus, cartus ceramic, Avena

Mă refer strict la partea tehnică, unde se află chiuveta, mașina de spălat vase, cuptorul electric, aragazul șamd.

Știu că nu pare cine știe ce, dar dacă ar fi să aleg din nou – aș merge pe calitatea Franke atât pe partea de cuptor electric, plită pe inducție, hotă, cât și la partea de sanitare (chiuvetă, baterie etc.).

Sunt curios cum arată bucătăria voastră ideală – într-o lume paralelă… sau mai puțin paralelă. 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Bucătăria ideală (într-o lume paralelă… sau nu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code