Cum arată cea mai bună versiune a mea și de ce

Timpul înseamnă evoluție, iar evoluția aduce de la sine cea mai bună versiune a mea – din prezent. Mă refer aici atât fizic, cât și psihic. Dar astăzi vă voi vorbi despre cea fizică.

După câteva săptămâni de nopți nedormite, tenul meu a avut de suferit, dar pentru asta există mici artificii la care pot apela chiar și bărbații.

Eu unul apelez la o mască regenerantă nocturnă, deoarece hidratează intens pielea. Și – trebuie să recunosc că – uneori mai ‘împrumut’ și din apa micelară a neveste’mii, asta deoarece ajută la curățarea tenului normal cu ușoară tendință de uscare.

cea mai bună versiune a mea - Gerovital H3 Evolution Perfect Look - mască regenerantă nocturnă

Nevastă’mea este fană Gerovital H3 Evolution Perfect Look și folosește foarte multe dintre produsele Gerovital – Doctor în frumusețe, deci de ce să nu profit și eu? Doar sunt și eu un suflet!

E cu atât mai amuzant cu cât nu îmi spune: „Cum de ai terminat o sticlă de whiskey? Abia ce ai cumpărat-o acum două săptămâni.” la fel de des precum îmi spune: „Iar te-ai dat cu crema mea de față și mi-ai folosit apa micelară?„.

Uneori mă fac că nu o aud, dar de cele mai multe ori răspunsul meu nu întărzie niciodată să apară: „Lasă că tot eu îti cumpăr o cremă nouă!” și de fiecare dată o mai surprind și cu câte ceva bonus. Deci discuțiile astea mi se par oricum inutile. Pentru că oricum îi voi folosi crema de față și apa micelară, indiferent ce mi-ar spune ea.

Și bărbații trebuie să fie îngrijiți ca să aibă și ei un… Farmec aparte! Eu unul așa am descoperit cea mai bună versiune a mea.

Chiar sunt curios – ca bărbați – ce alte produse de îngrijire folosiți și de ce. Puteți să-mi lăsați câteva sugestii în căsuța special dedicată comentariilor – de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Cum arată cea mai bună versiune a mea și de ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code