Lucky – pisic de adoptat

lucky_1Numele meu este Lucky şi am aproximativ două luni. Sunt un pui de tomberonez corcit cu ceva ce avea ochi albaştri şi am fost abandonat de mamă şi fraţi (probabil pentru că eram singurul cu ochi albaştri şi aşa frumuşel).

Pe când am fost găsit de către proprietarul acestui blog, mă adăpostisem sub capota unei maşini, la motor – deoarece muream de frig şi căutam căldură. Eram zgribulit de frig şi speriat de această lume mare plină de prădători.

Părinţii mei adoptivi temporar nu mă pot ţine din motive personale (sau cel puţin motive pe care eu nu le pot înţelege, fiind prea micuţ), dar dacă doriţi să mă adoptaţi luaţi legatura cu ei prin orice mijloace posibile (Facebook, mesaj la acest post etc.) şi n-o să vă pară rău. Sunt o fire iubitoare şi torc atunci când sunt alintat – şi nu numai. Tot ce-mi doresc este o familie iubitoare, la fel ca părinţii mei actuali. Ajutaţi-mă cu un share, vă rog – pentru a-mi găsi o familie.

Cu drag,
Lucky

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

4 comentarii la „Lucky – pisic de adoptat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code