Atunci când fac cumpărături online pentru familie

Eu unul se pare că reprezint pilonul pentru cumpărături online atunci când vine vorba despre familie. Am pățit asta chiar recent… când m-a rugat mama să îi achiziționez recent un telefon mobil și un card de memorie. De la mama s-a dus vorba la una dintre mătuși, iar de la mătușa mea s-a ajuns cu vorba la sora bunicii mele.

Îmi place de cele mai multe ori să folosesc motoare de căutare și comparatori de prețuri și astfel am aflat că marketplace-ul acesta este eficient.

Iată-mă deci pe pagina de laptopuri, tablete și telefoane mobile, unde am fost plăcut surprins să găsesc piese / componente pentru a-i repara mamei vechiul telefon – ceea ce era mult mai avantajos din punct de vedere financiar.

cumpărături online cu Negociat.ro

Revenind la prima mea mătușă și aceasta dorea să achiziționeze o mașină de tocat electrică. M-am decis la o mașină electrică de tocat carne Herenthal HT-EMG1200.468.3, 1400 W + accesorii. Am fost puțin dezamăgit că nu poate face și suc de roșii pentru a face un Bloody Mary, dar am trecut peste. O să beau vodka seacă atunci când mă duc pe la mătuși’mea.

cumpărături online - masina electrica de tocat carne Herenthal HT-EMG1200.468.3, 1400 W + accesorii

Dar stați, asta nu e tot – povestea mea (adevărată) nu se încheie aici. După ce dau comandă de una bucată, selectez toate cele… adresă de livrare, adresă de facturare, modalitate de plată etc. mă sună sora bunicii mele – deci tot o mătusă… cum că vrea și ea o mașină de tocat electrică.

Apoi a urmat o întreagă poveste: stai și sună, modifică comanda etc. Într-un final am decis să anulez comanda anterior plasată și fiind vorba despre 2 bucăți, să apelez la funcția de NEGOCIAZĂ! de pe website.

Trebuie să recunosc faptul că prețul era imbatabil față de alte website-uri, dar dacă pot negocia prețul, de ce să nu fac asta? Dat fiind că era vorba de o sumă mare de bani, mi-am permis să negociez, chiar dacă nu am achiziționat mai mult de 10 produse. Aștept răspunsul vânzătorului momentan…

Mai mult decât atât, am aflat de la unul dintre consultanții Negociat.ro faptul că pot câștiga marele premiu de 2021€ doar plasând o comandă. Cum ar fi să fiu tocmai eu acel câștigător? Dar nu-mi fac speranțe prea mari… Însă nu se știe niciodată.

Astfel am împușcat mai mulți iepuri deodată. Voi repara telefonul mamei mele – prețurile pentru piese / componente fiind semnificativ mai mic. Iar cele două mătuși ale mele vor face cârnați sau vor toca ce vor ele – fiind mulțumite cel mai probabil de prețul, calitatea și alegerea produsului dorit.

Voi pe ce criterii vă axați atunci când faceți cumpărături online și de ce? Lăsați un comentariu în secțiunea dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code