Tehnologie inovatoare pentru o curățenie WOW cu Karcher

Curățenia de primăvară, mai exact cea pentru Paște se apropie cu pași repezi și… am nevoie de o tehnologie inovatoare pentru o curățenie WOW. Iată deci top 3 produse de la Karcher fără de care nu m-aș putea descurca.

Aspirator pentru geamuri

Mdah, știu! Poate părea un moft, dar nu este. De fiecare dată când știm că avem musafiri, vreo chermeză organizată sau vine mama în vizită… mă apuc să spăl geamurile. Zici că sunt nebun, dar îmi place să am geamurile și oglinzile curate.

Doar că parcă m-am cam săturat de cârpă din microfibră și spirt sau detergent (fâs-fâs cum îl alint eu) pentru geamuri. A doua zi după acest proces zici că am spălat geamuri în intersecție toată ziua de la câtă febră musculară am.

După lungi discuții în contradictoriu cu nevastă’mea am achiziționat la ofertă un aspirator pentru geamuri care este pur și simplu fenomenal. Îl pot folosi pe geamuri, oglinzi și chiar pe faianța din baie sau bucătărie. Efortul este mult mai mic decât folosind tradiționala cârpă sau vreo racletă.

Mop electric

Știu că nu este mare scofală să dai cu mopul, dar la mine este un întreg proces să spăl pe jos: dau cu mop umed, vin apoi cu mop uscat, schimb apa și apoi reiau procesul. Veață mea s-a schimbat! (mă întreabă nevastă’mea dacă vorbeam cu ea) Corectez deci! Viața mea s-a schimbat de când cu mopul electric FC 3 Cordless Premium. Cu o autonomie de 20 de minute pot curăța pardoseala în garsoniera mea de 45 mp. Să fiu sincer, procesul este mult mai ușor decât înainte și ca timp… să zicem că am timp lejer să beau o bere cu timpul câștigat.

Mi-ar plăcea să dezvolt puțin subiectul acesta totuși. Aparatul are 2 compartimente: unul cu apă curată și celălalt unde stocheaza apa murdară. Am scăpat astfel de schimbă apa, ridică găleata de 5-7l de apă din cadă, mop umed și mop uscat. Eficacitate 101%.

Aparat de curățat cu abur

Aparatul de curățat cu abur l-am luat mai mult pentru a împrospăta covorul gigantic pe care îl am în sufragerie. Dar asta nu înseamnă că el are doar o singură înbtrebuințare / utilitate. Acesta poate curăța podelele, ideal pentru chiuvetă, faianță, geamuri, oglinzi și plite de gătit – datorită multitudinii de accesorii de care vine însoțit.

Depinde de fiecare cum își organizează curățenia de primăvară / iarnă… pentru că, să fim serioși… noi românii facem curățenie generală doar de 2 ori pe an: înainte de Paște și înainte de Crăciun.

Și nu știu pe câți dintre voi îi relaxează făcutul curățeniei, dar cu siguranță este satisfăcător în momentul în care totul miroase a curat. Nu vă pot explica cum anume miroase curățenia, dar poate că și voi știți acel miros.

După o zi întreagă în care am făcut curat prefer să fac un duș, să mă trântesc pe canapea și să mă uit fie la un serial preferat… fie să ascult o melodie (sau mai multe) preferată. Succesul unei curățenii eficiente a fost garantat de Kärcher.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Tehnologie inovatoare pentru o curățenie WOW cu Karcher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code