Cum scăpăm de bătăi de cap cu renovarea

Ai bătăi de cap cu renovarea? Nicio problemă! Te rezolvă grupul dedicat VIP de la vindem-ieftin.ro .  (Cam așa ar suna o reclamă în mintea mea acum!)

Dar stai! Asta nu este tot!

Vrei o ofertă imbatabilă pentru materiale de construcții? (Și ce dacă?)

Te-ai săturat de alergătura necesară unei renăvări?

Nu ai găsit tot ce îți trebuie pentru renovare în același loc?

Vrei cel mai bun preț și cea mai bună calitate?

Îți dorești livrarea acasă rapid?

Încă nu te-am convins?

Alege vindem-ieftin.ro și poți avea toate cele menționate anterior și nu numai. O echipă de profesioniști te va ajuta mai departe!

Lăsând orice reclamă imaginară sau glumă la o parte, am mai colaborat cu cei de la vindem-ieftin.ro și în trecut și am fost mulțumit de serviciile prestate. Totul a fost transparent, a fost simplu pentru mine și în mod evident – fără să mă doară capul.

Problemele de care m-am lovit la renovare au fost următoarele:

 • alergătură mare după materiale, la diferiți furnizori;
 • diferențe de preț mari între furnizori – la o cantitate mai mare de materiale, pierderea materială se simțea și era semnificativă;
 • nu aveam timp să stau să urmăresc prețurile pe magazinele online ale furnizorilor;
 • anumite materiale le puteam găsi DOAR la anumiți furnizori, iar aceștia nu lucrau cu persoane fizice;

Și-s convins că sunt multe dintre probleme pe care le-am și uitat deja. Sau probabil le-am închis într-un colț al minții mele, pe care nu vreau să îl mai deschid.

fără bătăi de cap cu renovarea pe vindem-ieftin.ro

Am rezolvat cu apartenența la grupul VIP, așa cum am mai menționat și în trecut. O să revin cu modul în care am procedat eu și cum probabil aș mai proceda și pe viitor la renovarea următoare:

 1. Stabiliți ce vreți să faceți: sanitarizare sau doar retușuri. Sanitarizare însemnând dat jos glet până la BCA sau beton și reupus glet nou de umplere, glet de finisaj și vopsit / zugravit din nou (cu vopsea sau vinarom)… Iar retușare însemnând dacă vreți doar să faceți câteva reparații (găuri de astupat, de îndreptat pereți etc.) și zugrăvit sau vopsit din nou.
 2. Găsiți o echipă cu care să lucrați, eventual care să se ocupe de tot: electrică, echipamente sanitare, tencuit, pus parchet, pus gresie și faianță etc.
 3. Semnați un contract cu echipa de la pasul 2. Astfel dacă apar probleme, se pot remedia pe baza contractului sau a unui act adițional.
 4. Stabiliți necesarul de materiale, adăugând o marjă de 10-15% peste pentru… să-i spunem neprevăzut.
 5. Folosiți vindem-ieftin.ro pentru a achiziționa materialele necesare (spre exemplu: materiale de constructii, materiale de constructii online, vopsea lavabila Savana, grup dedicat VIP, grup VIP, gard metalic, jaluzele, recenzii video, beton la cifa, tapet, parchet,acoperis, tencuiala decorativa, tencuială decorativă Weber, tablă cutată, țiglă metalică, țiglă ceramică, tigla metalica Bilka, tigla metalica Wetterbest, tigla de beton, tigla de beton Bramac, pavaj, pergola metalica, cărămidă aparentă, piatra decorativa, piatra naturala, fier beton, panouri sandwich, pergola, țeavă pătrată, țeavă rectangulară, fier beton, ferestre PVC, șipcă metalică mat duo, pavaj, șipcă metalică mat, șipcă metalică, lemn compozit WPC, WPC, gard din WPC, gard din sipca metalica, gard din tabla decupata, panouri sandwich, acoperis, ferestre de mansardă, fereastra de mansarda Fakro, fototapet, tapet, faianță, gresie, gresie si faianta, parchet, termosistem din polistiren Dalmatina, polistiren, vată bazaltică, rigips, tâmplărie PVC ADF, profile decorative etc.) la un preț imbatabil. Urmăriți comanda în timp real.
 6. Renovarea poate începe de acum! O dată avute materialele, lăsați echipa să muncească (verficând din când în când progresul).
 7. Comandați ușile – presupunând că deja lucrarea este terminată (pus parchet, gresie, faianță și zugrăvit / vopsit cel puțin o dată).
 8. Comandați electrocasnicele necesare bucătăriei (plită, hotă, mașină de spălat vase, frigider, mașină de spălat etc.).
 9. Faceți pe comandă mobila din bucătărie – dacă este necesar, sau alegeți una gata făcută. Alegeți ca montajul să fie inclus.
 10. Continuați cu mobila pentru dormitor – după gusturi. Alegeți – la fel ca la punctul 9 – fie una gata făcută, fie una pe comandă.
 11. Incheiați cu mobila din sufragerie (un colțar sau canapea, o comodă TV, o bibliotecă, un dressing etc.) la comandă sau una de-a gata.
 12. Angajați o echipă de curățenie profesionistă, care să se ocupe de ultimele finisaje cu privire la îndepărtarea prafului din casă.

Sunteți pregătiți să vă mutați în casa tocmai renovată? Cu puțin ajutor din partea mea și a celor de la vindem-ieftin.ro, eu zic că da! Simplu si fără bătăi de cap cu renovarea.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Cum scăpăm de bătăi de cap cu renovarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code