Piscinele, un lux sau nu?

De ceva timp tot am în gând să achiziționez o mică bucată de pământ undeva, dar nu m-am decis unde încă. Poate fi în Berceni, Brănești sau poate Mogoșoaia… oricum, undeva aproape de București.

Am inclus asta în planul meu pentru următorii 7-10 ani, o dată cu venirea pe lume a primului copil… și poate – cu puțin noroc – și a celui de-al doilea copil.

Dar cum planul meu nu include numai terenul și casa, va include în mod clar și o piscină. Dar și piscinele pot fi de multe feluri: piscine metalice, piscine de oțel șamd. Pot fi piscine pătrate, dreptunghiulare, ovale sau rotunde.

Sunt multe de luat în calcul și cel mai probabil va depinde de suprafața pe care o voi putea achiziționa la momentul respectiv.

Ca model și design mi-a plăcut foarte mult cea din poza de mai jos.

piscina isoblok termoizolată

Sau dacă este să merg pe același principiu (relativ) de design, ar fi frumos și modelul de mai jos.

piscina isoblok termoizolata

Sunt însă pretențios când vine vorba despre casă, deoarece casa trebuie să îmi prezinte un anumit confort.La fel și piscina, cât și ca utilitate a ei.

O zonă de relaxare micuță, plus o zonă mai mare unde să pot adăuga poate o poartă de polo. Nu am nevoie să dau cine știe câte ture de bazin, deoarece înnotul ca sport este oricum solicitant.

Sau poate un fileu la mijlocul bazinului pentru a juca volei în bazin? Posibilitățile pot fi nenumărate!

piscina isoblok termoizolata - cu fileu

Desigur, după cum am spus – este un plan de viitor și cum cei de la PiscineIeftine.ro sunt pe piață de ceva timp, mă bazez că voi putea apela la ei în câțiva ani pentru a-mi pune planul în aplicare. De ce aș face asta? Este simplu și voi enumera câteva avantaje și / sau beneficii mai jos:

  • prețuri reduse
  • montaj și transport gratuit la achizițioa oricărei piscine
  • timp de așteptare redus (înspre deloc), deoarece produsele vândute sunt din stocul propriu și nu e necesar să așteptați 3-6 săptămâni, cum am văzut la alți comercianți
  • diferite modele și dimensiuni
  • alegând un produs de calitate, se fac economii în timp.

Astfel voi putea avea concediu în fiecare zi însorită de vară, la mine acasă!

Cum arată piscina voastră de vis și de ce ați dorit să o construiți astfel? La ce companie / firmă ați apela pentru a o construi și de ce? Lăsați un comentariu în secțiunea special dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Piscinele, un lux sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code