Tehnologie inovatoare pentru o curățenie WOW

Când vine vorba despre curățenie, fie că este cea de primăvară (de regulă înainte de Paște) sau cea de iarnă (de regulă înainte de Crăciun), știu că am ajutoare de încredere.

Bine-nțeles că mă refer aici la cei 4 copii patrupezi pe care i-am adoptat de-a lungul timpului și despre care v-am mai tot povestit.

Dar nu mă bazez numai pe ei, ci și pe Kärcher, atunci când vine vorba despre o curățenie mai… profundă.

Cert este că în perioada 1 aprilie – 30 iunie puteți benefici de reduceri wow la cele mai dorite aparate și accesorii Kärcher, mptiv pentru care mi-am permis să testez și o astfel de curățenie igienică a covoarelor, a canapelelor și a tapițeriilor etc.

De ce am ales un aspirator cu injecție-extracție?

M-a încântat faptul că pot schimba între aspirarea umedă și cea uscată fără a schimba vreun filtru. Totodată clapeta pentru filtru este separată și astfel filtrul poate fi înlocuit direct, fără a lua contact cu mizeria adunată.

A fost o investiție de viitor pentru covoarele, mochetele, saltelele, tapițeria sau scaunele mele auto. Aveți idee cât costă un spălat „Interior-exterior, bo$$?!„? Suficient încât să scot investiția după aproximativ 27 spălări ale autoturismului. Dar asta nu ar fi tot!

Dacă aș apela la o firmă specializată pentru a spăla covoarele și acolo e distracție – ce mișto!

pentru curățenie wow care contează

Deci de ce să nu îmi spăl eu covoarele sau mașina când vreau? Și astfel să nu depind de programări, de cozi la spălătorie… de drum șamd. Oare covoarele se spală în public?

Asta-mi aduce aminte de copilărie pe când scoteau vecinii afară covoarele, în spatele blocului și le spălau cu un Teu din lemn. Aia viață!

Sau la țară se duceau covoarele la râu și se spălau cu săpun de casă. Ce vremuri!

Acum ne putem spăla covoarele în casă, fără prea mult zgomot (sigur nu depașește 1 Mach) – în limita decenței pentru ceea ce face. Am vecini mai gălăgioși decât aspiratorul de la Kärcher.

Nu am apucat să îl folosesc pe tapițerie, deoarece cei 4 poznași nu mi-au făcut ‘surprize‘ – încă.

curățenie wow - Karcher Home & Garden app

Dar ați auzit și de aplicația Kärcher Home &Garden? Aceasta este valabilă atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru cei cu iOS. Aparatele de spălat cu presiune din gama Smart Control sunt primele astfel de aparate care se conectează prin bluetooth la aplicație.

Prin intermediu aplicației aveți la îndemână un adevărat ghid cu informații utile despre utilizarea optimă a produsului (setare presiune și debit) cât și trucuri și sfaturi pentru diferite zone de curățare.

curățenie wow - Karcher app

Să spunem că la mine curățenia este gata, deși nu este așa. Tocmai ce unul dintre ‘copii‘ a dărâmat o vază cu flori pe covorul proaspăt curățat. Ceea ce nu știe el este că îmi va lua mai puțin de 5 minute ca să fie curat la loc.

Pentru o curățenie WOW – generală, în toată casa – voi apela la soția mea. Voi ce tips and tricks aveți pentru o curățenie WOW, fie că este de vară sau iarnă?

Lăsați un comentariu în secțiunea special dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code