Planuri de vacanță pentru 2021…

Dacă anul trecut ne-a prins vacanța în plină pandemie și cu frica în sân, anul acesta este diferit. Cu peste 3 milioane de persoane vaccinate, cred că se poate pune problema unei vacanțe pe litoral.

Am trecut deja prin lista cu planuri de vacanță pentru 2021 și sună promițător. Mai de pus la punct câteva mici aspecte, dar cred că pentru o vacanta in siguranta pot să apelez cu încredere la litoralulromanesc.ro .

planuri de vacanță pentru 2021

Ce contează foarte mult pentru mine în clipa de față, este ca locația respectivă de pe litoral să aibă mare și plajă! (logic, doar de aceea aleg litoralul Românesc) Și hotelul în care mă voi caza, să fie cât mai aproape de mare, până într-un km.

Nu e plăcut să te plimbi cu sarsanalele foarte mult. Și la cum o știu eu pe nevastă’mea, sigur vom pleca cu întreg șifonierul după noi – chiar dacă vom sta numai câteva nopți.

La noi – bărbații – e mult mai simplu: 2-3 perechi de pantaloni scurți sau bermude și 2-3 tricouri. Nu ne trebuie ținută de zi, ținută de seară, ținută pentru ieșit la bere – la o terasă, ținută pentru restaurant… Bine! Hai să fiu indulgent și să trec totuși o cămașă în bagaj. Dar una care nu necesită călcare.

Mai e și faza că nicăieri nu e ca la tine acasă! Și cum sunt mai… chibzuit cu banii, nu pot spune că-mi convine să tot plătesc teste Covid la ieșirea din țară, apoi la intrarea în țară șamd.

Mai mult decât atât, prin intermediul unei asigurării storno – în cazul unei îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov2, pot anula gratuit rezervarea făcută pe LitoralulRomânesc.ro și voi primi înapoi sumele achitate. Dar să sperăm că nu va fi cazul! Asigurarea respectivă acoperă mult mai multe puncte decât cel menționat aici.

Nu m-am gândit încă în ce stațiune voi merge cu familia, dar sper ca un consultant al companiei să mă poată îndruma în acest sens.

Voi ce planuri de vacanță pentru 2021 aveți și cum le puneți în aplicare? Lăsați un comentariu în secțiunea special dedicată, de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code