Magazinul meu – software gestiune rețea de magazine

Am mai spus și în trecut că mi-ar plăcea să am propriul meu magazin. Singura problemă de care m-am lovit mai apoi a fost alegerea unui software rețea de magazine. Pentru că o dată ce nebunelul intră în acest domeniu, el nu gândește la scară mică ci caută să se dezvolte și să ajungă mare.

Așa am aflat de cei de la SmartCash Retail Management System, ce folosesc tehnologie românească de ultimă generație pentru softul de gestiune.

Acum că am rezolvat această problemă, mai rămâne să mă decid ce anume să comercializez. Oricum mai mult de jumătate din treabă este deja preluată cu succes de către software-ul RMS (Retail Management System).

Mai am de găsit deci câteva locații bine amplasate, cum ar fi prin centrul vechi a câtorva orașe precum București, Cluj, Sibiu etc.

De comecrializat aș putea crea tricouri și șepci cu logo-ul Nebunelului și eventual un mic text motivațional. Sau dacă asta nu este suficient, poate o cană termică cu un mesaj motivațional.

Al mai putea merge pe postere sau calendare cu pisicile lui Nebunelul. Fiecare în parte semnat de câte o lăbuță a celui / celei care apare pe poster.

Cui nu-i plac pisicile și ce trăsnăi pot face ele? Dar în poze sunt și mai și. Este adevărat că din cele peste 20000 de poze de pe telefonul meu mobil, undeva la 1/4 din ele sunt cu pisicile mele.

Dar oare tricourile cu fata nebunelului ar avea succes? Știu, o să mă axez pe a deveni un speaker motivațional. Astfel sigur aș avea succes și ce comercializa. Probabil o să apar mai apoi la emisiune la Capatos sau Măruță și o să fiu întrebat cum am reușit…

Revenind la softul de gestionare al rețelei de magazine, acesta poate fi folosit online. Ușor și simplu de oriunde! Pot accesa platforma de pe telefonul mobil, de pe tabletă… nu este nevoie să deschid laptopul sau computerul pentru a face asta.

Comercianții care dețin magazine fizice își pot completa cu ușurință activitatea comercială în mediul online. Astfel, ei folosesc platforma software pentru a-și consolida infrastructura de livrare accelerată a coletelor sau a comenzilor rapide. Integrarea este foarte ușoară chiar și cu platforme online precum WooComerce, OpenCart, Magento sau Shopify.

Aplicația / platforma poate fi folosită de către hypermarketuri, supermarketuri, minimarketuri, magazine cash & carry, depozite, magazine individuale, rețele de magazine, restaurante, cafenele sau magazine online.

Voi ce aplicații sau platforme folosiți pentru gestiune rețea de magazine, fie acestea fizice sau online? Lăsați-ne un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog – toamnă 2020 .

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „Magazinul meu – software gestiune rețea de magazine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code