Preveniți afecțiunile respiratorii – la voi acasă

În acest articol mi-am propus să vă spun cum puteți să preveniți afecțiunile respiratorii la voi acasă . După cum bine știți, sarea este un material esențial al vieții, fiind folosită pentru a da gust mâncărurilor, pentru a pune murături, pentru relaxare (în apă caldă atunci când facem baie) etc.

Puțin dintre noi sunt aceia care însă știu că sarea este benefică și pentru tratarea diferitelor afecțiuni respiratorii. Cum ar fi să aveți parte de confort psihic și un somn mai liniștit?

Vă prezint deci purificatorul de aer Salin S2 și caracteristicile acestuia:

  • mărirea rezistenței generale a organismului la răceli;
  • acțiune generală desensibilizantă în probleme alergice;
  • de mare ajutor în rinite, sinuzite și laringite;
  • rezultate favorabile în astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări în TBC și mucoviscidoză;
  • somn liniștit, odihnitor, stare de confort psihic;
  • scăderea problematicii sforăitului;
  • reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor;
  • ajutor natural în renunțarea mai ușoară la fumat;
  • calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior placut.

preveniți afecțiunile respiratorii - Salin S2

Am ales purificatorul de aer Salin S2 si nu Salin Plus, deoarece garsoniera mea din Ferentari – în care locuiesc în prezent are undeva la 30 m2, iar Salin S2 e recomandat pentru 40 m3. Salin Plus este recomandat pentru până la 150 m3. Durata de utilizare a blocului de sare filtrant este undeva între 4 și 6 luni. Important este că puteți achiziționa mai apoi o rezervă pentru acest purificator.

Eu unul sunt o fire sensibilă din fire și ceea ce-mi mai place la purificatorul de aer Salin S2 este faptul că este micuț și îl pot pune oriunde sau muta în orice cameră – în momentul în care-mi va fi și mie gata vila din Primăverii. Mai multe detalii despre efectele benefice ale purificatorului de aer Salin puteți găsi aici.

Trebuie să recunosc că atunci când sunt obosit, sforăi. Mi-ar plăcea să-mi spună nevastă’mea dacă se mai întâmplă asta și cu Salin. Vă recomand să urmăriți și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi produse Salin.

Voi cum preveniți afecțiunile respiratorii? Aveți alte secrete sau leacuri băbești pe care le folosiți? Impărtășiți-le cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos .

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog – toamnă 2020 .

S-ar putea să vă placă și 3 produse de la Xiaomi care mi-au schimbat viața… definitiv!.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Preveniți afecțiunile respiratorii – la voi acasă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code