Dau moda VS Corona

Voi începe clasic, ca într-o poveste de Creangă: nu știu alții cum sunt, dar eu când ascult următoarele piese… Dau moda – ador și Lino Golden și Corona – Noaptea Târziu parcă mă simt mândru că sunt român.

Ce-i drept, nu auzisem de baieții aștia 2: Jador și Lino Golden (probabil Silven era luat) cum dau ei modă pentru toate fetele, dar îi știam pe băieții de la Noaptea târziu.

Avem așa deci: doi băieți! Unul tras la sală, cu un tricou să se vadă mușchiul sau la costum, dansând din plex. Al doilea vopsit în cap un blond platinat cu șuvițe albastre (combinație de culori ce face să pară verzi), îmbrăcat sport. Prin clip mai apare și Alex Velea. Ambii băieți au niște frezuri interesante, se vede că se duc la un salon bun de coafură. Nu se tund la frizeria Neboonelu’, ca să nu le reproșeze nimic Dana Budeanu – niște mafioți în toată regula! Piesa aici: https://www.youtube.com/watch?v=MVvXUinj1R8 .

Inițial am aflat despre piesa asta de la Alex Velea, când a făcut un laiv (live) pe Feisciubuc (Facebook). Eu știam că Velea, baiatu’ de baiat de cartier nu e cu manelele… Când colo, ce sa vezi? Era lup vopsit în oaie!

De Noaptea Târziu știam de ceva timp și am câteva piese de la ei, care mi se pare că suna chiar mai bine decât originalele. O să amintesc aici Rup în două ruleta și La bunica, ambele bestiale după părerea mea. Nici la coverul după Dau modă nu se dezic cei de la Noaptea Târziu și piesa lor mi se pare mai bună.

Acestea ziind fise, ce părere aveți despre cele două piese? Care dintre ele este mai bună? Ce alte piese de la Noaptea Târziu vă plac? Lăsați-ne părerea voastră în secțiunea de comentarii de mai jos.

Bonus track Golden Gand – Dau modă , un fel de Șatra Benz – dar mai mici.

Later edit: am uitat să fac analiză pe versuri ale piesei lui Jador și Lino Golden, dar poate că e mai bine așa, că cine știe unde duceam articolul asta daca îl continuam.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

4 comentarii la „Dau moda VS Corona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code