Emilian – Am înnebunit (piesă)

După Jador și Lino Golden a venit rândul lui Emilian (Nechifor) să fie luat în vizor de ochiul de șoim a lui Neboonelu’. După ce am descoperit și câteva piese cu versuri românești pe muzică orientală (manele) și mi-au cam sângerat urechile… am descoperit și piesa aceasta a lui Emilian – Am înnebunit. (piesa mai jos)

Nu îl știam pe Emilian, dar asta doar din cauza faptului că probabil nici el nu mă știe pe mine. Voi discuta câte puțin despre piesă, după ce o ascultați și voi. Sau în timp ce o ascultați, poate citiți părerea mea.

Mi-a plăcut foarte mult instrumentalul piesei. Nici versurile nu sunt rele, dar nu o să stau acum să analizez și să mă gândesc „oare ce a vrut să zică poetul aici?„. Spre deosebire de alte piese, aceasta este antrenantă. Chiar mă văd făcând exercițiile fizice de dimineață cu această piesă pe fundal, pe repeat!

Dacă vă place piesa vă sfătuiesc să îi dați un deget în sus (Like) pe canalul de Youtube a lui Emilian. Cel puțin până când o să mă hotărăsc și eu să îmi fac un canal Youtube pentru a posta tot felul de clipuri video. Eu sunt mai timid așa și nu știu dacă sunt încă pregătit să ies ‘la lumină‘. Mă gândesc că faima m-ar copleși, poate mi-aș face și dușmani și mai apoi m-aș apuca de cântat un anumit gen muzical despre care am scris aici.

Sper că nu ați înnebunit și voi, pentru că Nebunelul nu poate fi decât unul singur! Și acela sunt eu – logic.

Cum vi se pare piesa Emilian – Am înnebunit ? Împărtășiți cu noi părerile pro sau contra în secțiunea de comentarii de mai jos. Sau dacă mai știți și alte piese reușite ale altor artiști, nu ezitați să le împărtășiți cu mine și cei 2 cititori ai mei. Sunt convins că vom / vor aprecia.

PS: copyright poza Emilian Nechifor.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code