Un dulce natural, ca la bunica acasă – Melinis

Câți dintre noi nu așteptau ca bunica să facă ceva dulce, eventual un dulce natural? Fie că era vorba despre gem, dulceață sau orice bunătăți vă vin prin minte. Așa se face că am descoperit recent un dulce natural, ca la bunica acasă… de la Melinis.

De ce Melinis?

Deoarece MELINIS este un dulce complet natural, din petale și fructe proaspete, neprelucrate, în miere de salcâm doar simplu filtrată. Melinis este o categorie nouă de produse; nu este o dulceață și nu este un produs apicol, ci este o creație nouă, realizată printr-o tehnologie inovatoare și inspirată din fascinația pentru darurile naturii.

Metoda de producție lentă, sub 35˚C, permite păstrarea proprietăților naturale ale fructelor și petalelor, amplifică parfumul lor natural și le conferă o savoare cu totul aparte. În MELINIS, nuanțele gustului și aromele se suprapun în intensități și registre diferite, oferind o experiență cu totul nouă.

Eu unul sunt un fan al dulceții de trandafir, mai exact Melinis de trandafiri. , asta deoarece Melinisul de trandafiri păstrează aroma petalelor crude și intensifică nuanțele nobile ale mierii de salcâm. Are o textură catifelată, culoare rubinie, gust parfumat, intens, nobil, și rafinat.

Melinis de trandafiri

Imi place să mă bucur de acest desert cu clătite, remi-ul fiind un bonus. Mă ajută să mă concentrez, mai ales când miza este o clătită în plus per joc câștigat. Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu încurajez pariurile sau jocurile de noroc, dar când îmi ies 5 clătite pe-o linie, mă simt special!

melinis cu clatite

Dar Melinis nu mă surprinde numai cu ceva dulce, ci și cu varietarea produselor sale: cătină cu miere, vișine cu miere, pere cu miere, prune cu miere, zmeură cu miere, gutui cu miere, afine cu miere. Pe locul doi la preferatul meu se află clar Melinis cu gutui și miere.

Clătitele nu sunt singurele pe care le puteți răsfăța cu Melinis, ci puteți încerca să înnobilați niște clătite, croisante de casă sau poate chiar și o prăjitură pandișpan. Folosiți-vă imaginația!

Acum că v-am împărtășit secretul meu sănătos – acel dulce natural, sunt curios să aflu și eu care este produsul vostru preferat de la Melinis și de ce? Lăsați-ne un comentariu în secțiunea dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog – toamnă 2020 .

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Un dulce natural, ca la bunica acasă – Melinis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code