Feng Shui-ul nebunelului în viața de zi cu zi

Nebunelul este o fire complexă ce crede în ocult. Motiv pentru care cred în Feng Shui sau cum îi spun eu: armonia locului în care trăiesc sau lucrez. Feng Shui-ul reprezintă un ansamblu de principii de geomanție care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența principiul qi.

Acum nu știu dacă am eu chakra defectă de nu se încarcă, sau dacă se încarcă… se descarcă mult prea repede…

Un expert feng-shui poate analiza fluxurile de energie din mediul înconjurător și bazându-se pe teoria celor 5 elemente (apă, pământ, lemn, metal, foc), cât și pe principiile yin și yang poate încerca să reechilibreze qi-ul. Un qi pozitiv aduce noroc, pe când unul negativ poate aduce nenorociri.

Fie că apelați la cristale feng-shui pe cont propriu, sau la un expert feng-shui, este important să știți ce faceți.

Eu unul mă folosesc de plante foarte mult, puse în anumite colțuri ale vilei mele din Ferentari. Mă mai folosesc de oglinzi, care ajută totodată și la crearea impresiei că o încăpere este mai mare. Dar mai ales de cristale feng-shui, cum ar fi o floare de lotus mov din cristal de sticlă, sau o lampă din saer de Himalaya pe suport din lemn.

Bețișoarele parfumate nu lipsesc din casa mea, deoarece sunt fumător! Atunci când am musafiri, îmi place să miroasă frumos în garsoniera mea. Folosesc un decantor (vas de aromaterapie) și eventual uleiuri parfumate anti-tabac. Ideal ar fi să alegeți un vas din ceramică sau piatră cu model de elefant sau broască țestoasă.

V-aș recomanda mai degrabă unul de piatră, deoarece cel ceramic a suferit un mic accident și i s-a spart fundul după ce l-am folosit prea mult.

Lumânările parfumate nu lipsesc din casa mea, deoarece îmi place să aprind câteva seara – după ce ies din duș. Mă pot relaxa apoi cu o carte sau o muzică bună.

Voi cum vă folosiți de Feng Shui și cum v-a schimbat viața? Dacă aveți sfaturi să îmi dați, o puteți face cu încredere în secțiunea de comentarii de mai jos .

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Feng Shui-ul nebunelului în viața de zi cu zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code