Suportul de la Telekom

Sunt un car de nervi! Tocmai ce am închis telefonul acum câteva minute. Suportul de la Telekom lasă de dorit, sunt de-a dreptul dezamăgit.

Povestea foarte pe scurt: aveam o cartela pre-paid pe care am vrut să o reîncarc folosind serviciul incarca.ro . Mă rog, puteam face asta și prin serviciul re-incarcare.ro . Acum na, cum mi-a fost mai la îndemână. Aveam codul, am deschis telefonul, am introdus PIN-ul și… surpriză! NO fu*king NETWORK!

Repede, dă-i și sună la Telekom! Știam că m-a sunat cineva ultima oară pe numărul acela, prin februarie. Era greșeală! Revenind la Telekom… m-am luptat cu IVR-ul lor (Interrractive Voice Responder) până când am reușit să prind să vorbesc cu un operator. Îi spun toată povestea și că eu cred că nu a trecut mai mult de un an de când am reîncărcat ultima dată. Îmi spune că trebuie să mă transfere la departamentul cartele pre-paid. Ok, aștept – ce să fac? Reiau povestea, îmi spune că trebuie să mă transfere la departamentul comercial. Iar aștept! Reiau povestea și aud că trebuie să mă transfere pentru a treia oară.

Încep deja să mă enervez, dar îmi păstrez calmul. Vorbesc și cu a patra persoană care îmi spune că mă transferă la departamentul tehnic pentru mai multe verificări cu privire la cartelă. Reiau povestea pentru a cincea oară. În sfârșit mi se cere numărul de telefon. Mi se spune că a fost dezactivată cartela și nu mai poate vedea nicio informație cu privire la reîncărcări trecute.

Deoarece mi se părea un număr de telefon simplu, întreb dacă pot face ceva pentru a recupera acel număr. Mi se spune că aș putea solicita într-un magazin Telekom un abonament nou, cu număr de telefon preferențial. Parcă nu aș trece la abonament după ce am avut cartelă!

Măcar a cincea persoană mi-a putut oferi câteva informații utile. Sincer să fiu, cred că primele patru nu aveau chef de muncă. Și știu asta, pentru că am avut și eu ceva experiență ca suport tehnic telefonic într-un call center. În momentul în care am vrut să mă angajez la Telekom ca suport tehnic telefonic, am fost refuzat. Mi-au spus că sunt supra-calificat pentru postul pe care îl oferă ei. Dacă au mințit sau nu, nu am de unde să știu.

După ce am închis telefonul, am început să caut informații cu privire la ultima reîncărcare. Într-adevăr! Am reîncărcat pe 21 martie 2019! Singurul lucru care mă supără acum este că am pierdut un număr de telefon ușor.

Și Răzvan a avut o experiență asemănătoare cu cei de la AKTA, dar măcar el a reușit să rezolve ceva – telefonic.

Voi ce experiențe ați avut cu suportul de la Telekom sau de la alt furnizor? Împărtășiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „Suportul de la Telekom

 • mai 22, 2020 la 14:47
  Permalink

  Sa vezi cand a sunat MickyH la BlueAir, a stat in asteptare doua ore adunat si a vorbit de 4-5 ori pana s-a rezolvat. :))
  Intreaba-l.

  Răspunde
  • mai 22, 2020 la 14:52
   Permalink

   A avut foarte multa rabdare… Eu cred ca spargeam ceva in alea 2 ore. Doar ma stii, sunt o fire foarte calma… pana cand ma enervez!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code