Super Blog – editia de toamna 2020

După o lungă dezbatere cu Răzvan, am decis să partikip și eu la ediția de toamnă a competiției Super Blog. Am urmărit cu interes ediția anterioară la colegu’ Răzvan și mi s-a părut interesant.

Interesant din mai multe puncte de vedere printre care amintesc: competitivitatea între participanți, o adevărată comunitate, premii care mai de care din partea sponsorilor șamd.

Acum nu o să particip pentru a câștiga premii, ci o voi lua ca pe o experiență pozitivă. Sunt conștient de calitatea articolelor mele scrise până în prezent și știu că nu mă încadrez în tipar. Cel mai mare premiu pe care l-am câștigat era o gumă Turbo și aia pentru că doamna de la magazin nu avea să-mi dea rest 50 bani.

Prin simplul fapt că această competiție mă poate ajuta să interacționez cu întreaga comunitate SuperBlog – care este minunată – voi partikipa cu sufletul. Voi încerca să mă depășesc pe sine, dar cel mai mult – voi încerca să îl depășesc pe Răzvan. Ar trebui să facem și o competiție Super Blog cu Răzvan și Dany pe viitor.

Sper numai să nu se supere pe noi prezentatorii unei celebre emisiuni matinale!

Acestea ziind fise, urați-mi succes! Eu unul știu că voi ține pumnii strânși tuturor participanților și abia aștept să văd ce provocări ne rezervă această ediție de toamnă a Super Blog 2020 .

 

Like, share și amin! Wish me luck! 

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code