Partikip la Spring SuperBlog 2021

Pentru că am participat la SuperBlog anul trecut prin toamnă, m-am decis să particip și la ediția de Primăvară de anul acesta. Dat fiindcă am fost ocupat cu multe lucrări (în construcții) și deoarece unele probe mi-au depășit nivelul de cunoștințe, nu am avut o partikipare de 100% la probele trecute.

Pot spune însă ca a fost o competiție interesantă din care voiam să aflu cam care este nivelul la care am ajuns cu scrisul, de-a lungul timpului. Nu am fost prea mulțumit de rezultat, asta deoarece și partenerii sunt diferiți și implicit jurizează diferit – în funcție de nișă sau de nevoile proprii.

Dar nu am cum să fiu supărat pe aceștia, deoarece după cum am spus mai devreme – era mai degrabă o participare de auto-evaluare. Am fost mulțumit, dar sunt conștient în aceeași măsură că este loc și de mai bine.

Îmi anunț pe această cale participarea la ediția Spring SuperBlog 2021, unde-l invit și pe Răzvan să partikipe alături de mine (like, share și Amin!). Întotdedauna am avut ce învăța de la el și nici nu aș fi aflat de SuperBlog dacă nu era el.

Acestea ziind fise, mult succes tuturor participanților… și sper ca la această ediție să mă clasez mai sus decât am făcut-o în ediția trecută – undeva intre locul 40 și 50 parcă.

Clasament SuperBlog toamna 2020

Nu am mai găsit clasamentul și nici nu am apucat să fac o poză – ca sa am și eu amintire. (later edit: cu puțin ajutor am reușit să salvez poza de mai sus – Not bad, dat fiindcă nu am participat la toate probele și am fost un competitor nou)

Cu speranța ca în această ediție de Spring SuperBlog 2021 să fiu / vin mai pregătit, v-am pupat!

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code