Și bărbații se fac frumoși… câteodată, nu-i așa?

Plecând de la versurile celebrei trupe Holograf, vă spun cu mâna pe inimă că și bărbații se fac frumoși… câteodată. Cine a spus că numai femeile trebuie să se îngrijească? De când există creme de corp exclusiv pentru femei?

Începând cu clasa a IX-a, o dată cu venirea lunii februarie… mai exact 14 a lui Februarie, aveam un adevărat ritual… an de an. Pregătirile de cucerire și curtare începeau chiar cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiților.

bărbații se fac frumoși - Bottega Verde

Ritualul includea creme anti-acneice, creme pentru hidratare ale feței, cremă pentru mâini etc. Nimic nu era lăsat la voia întâmplării. În momentul în care ofeream vreunei fete un trandafir de Ziua Îndrăgostiților, voiam să am mâinile fine ca fundul unui bebeluș. Bine, poate că nu este chiar cea mai bună comparație, ce-i drept… dar înțelegeți voi esențialul. Dacă cumva primeam și un pupic sau mai mulți, pe obraz, voiam ca pielea feței să fie hidratată, fără acnee și să miroasă frumos .

Ritualul continua apoi înainte de 24 februarie, 1 și 8 martie. Dragobetele, Mărțișorul… Ziua Femeii… alte zile tocmai bune pentru a cuceri inima vreunei fete.

Știu, poate părea ciudat că în secolul XXI există cosmetice bărbați, dar ce să vezi? Chiar există! Și tind să cred că noi – bărbații – suntem mult mai meticuloși și ne ia mult mai mult timp să ne aranjăm, decât le-ar lua femeilor.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, ci noi bărbații suntem mai stângaci poate. Nu ne aranjăm chiar în fiecare zi pentru prietenă, soție, iubită etc. sau poate doar facem asta pentru noi. Să ne simțim noi bine în pielea noastră. Poate că ne aranjăm pentru a ne oferi încredere în noi, sau pur și simplu vrem să arătăm bine.

Plus de asta, la noi bărbații este mai simplu. Nu există prea multe creme sau mai știu eu ce. Găsim un singur produs 5 în 1 spre exemplu, care să fie: gel de duș, șampon, cremă hidratantă pentru piele și scalp, balsam și tonifiant pentru păr și gel relaxant pentru corp, după o zi lungă la birou.

Care este secretul vostru al frumuseții? Al meu este Bottega Verde. , pentru că și bărbații se fac frumoși… câteodată, nu-i așa? Lăsați-mi un comentariu în secțiunea dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2020.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „Și bărbații se fac frumoși… câteodată, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code