Fares – sănătate din inima Daciei, din 1929 încoace

O dată cu venirea sezonului rece, eu și soția mea începem un fel de cură de imunizare cu ceaiurile naturale de la Fares. Ceaiul meu preferat este cel denumit Anotimpuri, în special cel pentru Iarnă. Îl mai combin din când în când și cu cel denumit Hapciu.

Și deoarece sunt fumător îmi place să mă bucur de gustul siropului Plantusin tot al celor de la Fares. Îmi aduc aminte de copilărie când îmi venea pur și simplu să beau toată sticla de sirop o dată. Este adevărat că și astăzi mă abțin cu greu la 3 linguri pe zi…

Nu sunt adeptul pastilelor, tocmai de aceea prefer ceva lichid, precum ceaiuri sau siropuri. Câtă vreme rezultatul este cel scontat nu am niciun stres în a lua și medicamente, dar să nu fie într-un număr foarte mare.

Am încredere în brandul Fares deoarece se află pe piață încă din 1929. Au o multitudine de produse pentru imunitate, antioxidanți, calmare și relaxare, colesterol, floră intestinală, glicemie, oboseală șamd.

Îmi aduc aminte cum am descoperit ceaiul Anotimpuri – Iarnă. Se întâmpla acum câțiva ani buni – 4 la număr se pare, când am vrut să merg cu soția mea la Alba Iulia, să vedem Parada de 1 Decembrie în altă parte decât în București. Nu știu cum am făcut, dar am prins cea mai friguroasă perioadă din toată viața noastră.

Nu aveam prea multe variante să ne încălzim, decât vin fiert sau ceai. Nu vă pot da rețeta mea pentru vin fiert, pentru că nu dau secretele familiei chiar așa ușor… Cert este că Iarna este ceaiul care conține mere, portocale și scorțișoară – cele mai apropiate elemente pe care le folosesc la vinul fiert. Citind pe cutie chiar am observat următoarea afirmație: „lasă-te sedus de deliciul unei căni cu vin fiert aromate cu un pliculeț de Ceai de Iarnă…„.

Acest sfat venind chiar de la producător m-a uns pe suflet. În fiecare iarnă îmi fac refill cu cel puțin 3 cutii. Păstrez totuși cutia din 2016 deoarece are valoare sentimentală.

Trecând peste perioada friguroasă, îmi aduc aminte că a fost o vacanță cu adevărat plăcută și este într-adevăr ceva deosebit să vezi Parada de 1 Decembrie și în alt oraș decât cel în care ai crescut și te-ai născut.

Voi cum vă imunizați în sezonul rece? Lăsați-mi un comentariu în secțiunea dedicată de mai jos.

Fares - sănătate din inima Daciei

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2020.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Fares – sănătate din inima Daciei, din 1929 încoace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code