Regim alimentar pe timp de auto izolare

Tot aude pe la știri că foarte multe persoane care au stat în auto-izolare, s-au îngrășat. Multe vedete au spus că au luat cel puțin 2 KG în greutate în ultimele 2 luni de pandemie. Măi, dar oare eu sunt singurul care a slăbit? Sau poate nu mi-o fi priit dulceața lui Răzvan. Nu prea sunt eu omul cu regimul alimentar. Cu atât mai mult pe timp de auto izolare.

Nu am de ce să mă plâng, pentru că de mâncat am tot mâncat. Am avut suficiente provizii pentru pandemie. Ba chiar uneori mâncam mai mult decât ar fi trebuit. Urcându-mă însă pe cântar, de curiozitate – am constatat că am slăbit 3 KG. Și nu înțeleg cum și de ce. Berea nu mai este aliment?

Spre deosebire de anumite persoane care au trecut peste criză doar cu pufuleți și Eugenii, eu unul chiar am gătit. Și în mod surprinzător am și mâncat ceea ce am gătit. Nu pot spune același lucru despre nevastă-mea. Ea nu s-a riscat să mănânce chiar orice am gătit eu. Nu știu de ce! Nici măcar nu mai țin minte ce anume nu i-a plăcut. Cred că era vorba despre un orez chinezesc, pe care recunosc… cred că l-am greșit puțin. Îl lăsasem cam mult la fiert și ardeiul gras mai avea pojghița aia, iar ei nu-i place așa. Eu unul am mâncat 2 sau 3 porții babane.

regim alimentar pe timp de auto izolare - orez chinezesc

Nici nu are sens să vă fac o listă cu tot ce am gătit pe timp de criză, pentru că este foarte simplu să scoți pufuleții din pungă și să îi aunci într-un castron adânc. Nici cu Eugeniile nu este greu, doar le desfaci ambalajul, cu grijă… și apoi le mănânci.

Și totuși eu de ce nu m-am îngrășat? Că am avut parte de același sedentarism ca și ceilalți. Nu am ieșit din casă decât să duc gunoiul și să cumpăr pâine. Poate că am eu arderile mai rapide, dar asta înseamnă că înainte nu erau așa? Nu am avut niciun regim alimentar pe timp de auto izolare, poate că ar fi trebuit să urmez unul.

Voi v-ați îngrășat sau ați slăbit pe timp de auto-izolare? Lăsați-ne un comentariu în secțiunea de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code