Piramida orgonică făcătoare de minuni

De când am dat de piramida orgonică cu protecție wi-fi, radiații electromagnetice, 7 chakre și spirală Reiki, nu mai pot dormi. Ca să înțelegeți despre ce vorbesc, ar trebui să accesați acest link și să citiți recenziile și întrebările clienților. Dar nu asta este partea tristă care mă îngrijorează, ci faptul că există și 3 achiziții verificate. For fuck sake!

Am râs, am glumit, dar eram la un pas să-mi comand și eu… numai de dragul de a lăsa un comentariu în dreptul căruia să apară achiziție verificată. Și mai grav era că atunci când am intrat pe website „Grăbește-te! Încă 35 persoane se uită la acest produs!„. Lasă-le să se uite, că la ce preț are… vor rămâne cu văzutul.

Și parcă totuși mă mănâncă la tastatură să scriu cum mi-a curățat și mie chakrele chiar și la 30 de grade… Cum mi-a purificat mirosul de mici și bere după o seară cu băieții… Cum m-a protejat spirala Reiki de un cutremur de 3,5 grade pe Richter… Cum miroase în baie numai a curcubee și unicorni… Mai pe scurt, cum mi-a îmbunătățit viața piramida orgonică făcătoare de minuni.

Dar există o vorbă foarte bună: „Fraier nu e ăla care cere ci ăla care dă!„. Fac pariu că nu costă mai mult de 50 lei (maxim) în Dragonul Roșu. Mai există Dragonul Roșu?

Am uitat să verific dacă chiar ne protejează de radiații electromagnetice. Dar nu știu dacă se merită să iau un pachet complet de piramidă + gaussmetru – poate ies mai ieftin așa. Apoi pot să merg să vizitez și Pripyat cu piramida orgonică legată la gât. O să atârne cam greu, dar asta înseamnă opulență.

Acum să nu fiu rău, pentru că nu mă prea pricep la feng-shui și chestii de genul. Poate chiar funcționează, dar nu am găsit eu butonul de on / off.

Voi ce părere aveți? V-ați achiziționa piramida orgonică cu protecție wi-fi, radiații electromagnetice, 7 chakre și spirală Reiki? De ce da sau de ce nu? Aștept cele mai îndrăznețe argumente în secțiunea de comentarii de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „Piramida orgonică făcătoare de minuni

 • mai 14, 2020 la 21:37
  Permalink

  Ala galben-maro din sticla e zaharul meu brut? de care mi-ai zis ca au uitat sa-l puna in pachet?

  Răspunde
  • mai 18, 2020 la 18:50
   Permalink

   Tot ce este posibil. Nu mai stiu, pentru ca am pus din el si la cafea, dimineata. 😉

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code