Outlet de primăvară cu ajutorul Evernisaj

Evernisaj - Outlet

Sunt o persoană fașionistă (de la en. fashion = modă) și deși suntem încă în perioada de pandemie, imi mai rezerv timp pentru a ieși din casă și a avea grijă de mine. Mă ‘aprovizionez’ cu haine de la Evernisaj, mai exact de la secțiunea de outlet bărbați.

Asta nu pot spune că se întâmpla acum ceva timp, când locul de muncă îmi permitea să mă îmbrac casual, dar decent. Adică în mod clar nu puteam să vin la muncă îmbrăcat în pijama.

Dar munca la birou și munca la sediul clienților m-a făcut să conștientizez că nu mai pot purta tricouri cu Popeye sau Donald Duck, nici pantaloni de trening de la Mike, Adibas sau Didibao. Și în niciun caz șlapi de la Mupa, ci mai degrabă o încălțăminte second hand, dacă altfel nu-mi permiteam.

Dar stilul vestimentar se formează în timp, nu este neapărat ceva cu care ne naștem. Și asta ne face să fim diferiți, nu numai ADN-ul.

Unde înainte nu-mi placea decât o borsetă de blugi – care într-un final a cedat timpului – acum prefer să port genți bărbați. Nu trebuie neapărat să fie o geantă mare, ci suficient de încăpătoare pentru portofel și telefonul mobil. Sau dacă am nevoie de laptop, un rucsăcel este alegerea potrivită.

Accesoriile nu sunt nici ele de neglijat. Un ceas spre exemplu, sau o brățară sunt un must-have la o cămașă. Culoarea curelei să fie asortată neapărat cu cea a curelei sau a pantofilor. Sunt atât de multe elemente de care trebuie să ținem cont noi – mafioții (cum ar spune Dana Budeanu).

Dar nu-s adeptul gleznuțelor pe afară (sau la vedere)! În primul rând pentru că am văzut că se mai poartă și glezne goale, dar epilate – la bărbați. Nu, nu! Nu este stilul meu. Șosetele mele trebuie să fie uni. Și musai asortate la culoarea pantofilor.

Ocazional port câte un fular sau o pălărie. Am ales chiar să port și bretele la un moment dat, deoarece mi se părea chic și ținuta aducea a anii ’60-’80, de pe vremea mafioților. Rezultatul se poate vedea mai jos.

Evernisaj - Outlet

Și dacă ar face Dana Budeanu sau Iulia Albu o analiză pe text, oare cum ar suna? Vreți să facem un joc de imaginație?

D.B.: Măi mafiot mic ce ești tu? Unde vreodată ai văzut tu ca un mafiot să nu poate ceas dă firmă? Ce este acel ceas la mâna ta?

I.A.: Lasă-l fată că măcar l-a asortat cu ținuta!

D.B.: Așa este fată, dar nu are un Tommy Gun. Așa ceva mi se pare inadmisibil!

Și probabil discuția ar continua și degenera într-un final… și n-am ajunge la nicio concluzie validă. Este sau nu ținuta de mai sus aprobată de cele doamne experte în modă, ale căror cunoștințe nu le neg.

Care sunt elementele voastre vestimentare preferate și de ce? Cum vă îmbracați în viața de zi cu zi? Lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.

Acest articol a fost scrie pentru Spring SuperBlog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code