Fără bani aruncați pe fereastră prin fenomenul cashback

Românul este genul de persoană căruia îi plac economiile, deci gata! Fără bani aruncați pe fereastră prin fenomenul cashback!

Economii putem face în multe feluri, dar nu foarte multe persoane au auzit de fenomenul cashback. Ce înseamnă asta? Vă voi explica punctual, mai jos.

Avantaje cashback:

 • economisești zilnic
 • simplu de folosit
 • disponibilitate pe telefoanele inteligente, cu ajutorul aplicațiilor mobile (deci mereu la îndemână). Aplicație disponibilă atât pe Google Play, cât și pe Apple Store.
 • extensie browser Google Chrome
 • o multitudine de magazine partenere ce pot satisface până și cei mai pretențioși cumpărători online

Dar haideți să dezvoltăm puțin subiectul, cum putem beneficia cel mai bine de acest cashback (sau acești bănuți primiți înapoi din cumpărăturile efectuate). Totul se realizează în 4 pași simpli.

4 pași simpli pentru a beneficia de cashback de pe laptop / tabletă / calculator (desktop)

 1. Accesați www.cashclub.ro și creați-vă cont gratuit.
 2. Descărcați extensia pentru Google Chrome .
 3. Adăugați extensia în browser.
 4. Bucurați-vă de cumpărături și primiți bonusuri.

4 pași simpli pentru a beneficia de cashback pe dispozitivele mobile inteligente

 1. Descărcați aplicația CashClub de pe Google Play sau Apple Store .
 2. Creează-ți cont GRATUIT. Nu este nevoie de taxe suplimentare sau alte abonamente pentru a vă bucura de aceste beneficii.
 3. Deschide aplicația și alege magazinul dorit, continuă apoi cumpărăturile pe site, ca de obicei.
 4. Poți obține un cashback de 10% până la 30% (în funcție de magazinul ales).

Cashback este despre bucuria de a cumpăra online, economisind bani! Practic, ai acces la prețuri mai bune decât în magazin, iar pentru fiecare tranzacție realizată, în contul tău se va strânge GRATIS o sumă de bani. Astfel, între 1 si 30% din prețul produselor și serviciilor dorite, iți revine ție!

Nu este nevoie să îți faci griji de securitate, deoarece toate tranzacțiile în bani pentru produsele preferate se realizează online prin intermediul sistemelor securizare de plată ale magazinelor partenere.

În cât timp primesc banii în cont?

Să trecem la lucruri mai serioase, pentru că românilor le plac lucrurile la obiect. În medie dureaza aproximativ 45 zile până ce veți putea solicita plata pentru sumele acumulate în cont. De ce durează atât de mult? Deoarece aprobarea durează până la 30 de zile, iar mai apoi încă 15 zile pentru ca magazinul partener să efectueze plata către sistemul de cashback.

Țineți cont de faptul că suma minimă ce poate fi retrasă este de 50 lei. Abia după ce veți atinge acest prag, veți putea solicita o plată ce va ajunge direct în contul dvs. (IBAN-ul băncii cu care colaborați).

Ce este diferit față de alte platforme de acest gen? Faptul că suma de retragere este semnificativ mai mică. Am întâlnit de-a lungul timpului și platforme care limitau ca retragerile să se efectueze de la sume de 100 sau chiar 150 lei în sus.

Mai mult decât atât, prin intermediul CashClub ai acces zilnic la o mulțime de promoții ce pot fi cumulate cu bonusul primit pentru achizițiile realizate. Asta înseamnă mult mai mulți bani economisiți de către voi.

În plus, poți căuta produsele favorite direct din platformă și aveți la îndemână chiar și un comparatpr de prețuri. Ce vă puteți dori mai mult decât atât?

Nu văd motive de a mai sta pe gânduri și a nu vă înregistra acum, folosind acest link. Pentru fiecare prieten invitat ce își crează cont și plasează minim o comandă validă, veți primi 30 lei. De astăzi… fără bani aruncați pe fereastră prin fenomenul cashback!

Voi cum economisiți bani sau ce alte sisteme de cashback cunoașteți? Lăsați un comentariu în secțiunea dedicată de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Fără bani aruncați pe fereastră prin fenomenul cashback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code