Black Friday – cum ne îmbrăcăm în vreme de pandemie

Dragă Moșule (sau Moașo),

Deși eu unul nu-i prea văd utilitatea Blec Fraidei-ului în vreme de pandemie, îi văd rostul îmbrăcării noastre corespunzătoare cu sezonul. Vânând deci reduceri de Black Friday, mi-am ales câteva plovere și câteva perechi de blugi draguțe pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun.

Sper deci ca unul dintre moși să acceseze acest link cu haine la reducere și să îmi aducă cele dorite de mine. Nu mă supăr dacă strecoară printre cadouri și o cămașă sau ceva de încălțat.

Deci Moșule, dacă citești aceste rânduri… și dacă te uiți prin istoricul browserului meu, poate nu greșești anul acesta și nu îmi mai aduci pijamale cu 2-3 numere mai mari, șlapi de plajă sau mai știu eu ce anume.

Am uitat probabil să menționez că sunt fan Lacoste? Cred că da! Și am uitat să te rog să nu te uiți și la alte link-uri din istoric, doar la cele legate de îmbrăcăminte, încălțăminte sau haine. Nu de alta, dar altfel e posibil să constați că nu am fost cuminte și să mă incluzi pe lista celor obraznici.

Dacă mi-ai fi spus numai care este bugetul maxim alocat pentru cadouri, te-aș fi ajutat și eu cu mai multe detalii și informații, dar date fiind condițiile – trebuie să te descurci și singur(ă).

Îți stau totuși la dispoziție la numărul de telefon 07(și restul cifre). Nu te face că nu-mi știi numărul de telefon, căci ne supărăm! E același număr de telefon pe care mi-ai dat SMS să-mi urezi „La mulți ani!” și mi-ai cerut Share Location anul trecut.

Dacă nu te descurci, poți încerca și ceva sport de la Adidas, căci nu mă supăr. Adevărul este că în ședințele de pe Skype / Teams  sau Zoom pot sta îmbrăcat și în ceva sport. Dar vezi, să fie ceva frumos, fără culori țipătoare, ca să nu ies prea mult în evidență. Nu vreau ca la întoarcerea la birou să spună lumea despre mine „A venit Neboonelu, tipul cu bluza de trening roz bombon de la ședința de Crăciun!”, sau mai știu eu ce.

Sunt convins că ai gusturi bune, Moșule. Măcar anul acesta nu o da în bară, că e suficient că ne-a lovit pandemia. Măcar tu să nu dai chix cu cadourile de Black Friday!

Vrei să recapitulăm? Haine la reducere, reduceri de Black Friday, ca brand să fie Lacoste sau Adidas, fără culori stridente, ceva frumos – clasic; plovere, pantaloni office… dar poți strecura și câteva cămăși sau ceva sport. Dacă-ți scapă și o pereche de încălțăminte care să poată fi purtată atât la haine office, cât și la ceva mai cassual – este un plus. Mă poți contacta telefonic, prin SMS sau prin e-mail dacă nu te descurci… deși sunt convins că nu va fi cazul.

Îți mulțumesc, Moșule / Moașo.

Aceasta este o scrisoare către Moș Nicolae / Moș Crăciun, în viziunea mea. Nu știu cât de mult o va citi Moșul, dar sper să ajungă și pe aici.

Voi ce v-ați dorit de la Moșu? Puteți lăsa o mică listă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Black Friday – cum ne îmbrăcăm în vreme de pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code