1 Mai pe timp de pandemie

Am și uitat de cât timp muncesc de acasă. În afară de mersul până la pâine, am și uitat ce este aia o plimbare frumoasă, corespunzătoare, pe barosăneală. Și totuși, cum ar fi 1 Mai pe timp de pandemie? Un întâi Mai muncitoresc… ca pe vremuri? Facem paradă prin casă? Cântăm pentru tovarășu președinte?

Mi-ar plăcea să facem cu toții un exercițiu de imaginație, pentru că se pare că doar atât ne-a mai rămas între timp. O să o dau exeplu pe Dana Budeanu, cum ar sărbători ea un 1 Mai muncitoresc? Măi zăpăcitelor / amețitelor și mafioților! Vreți să băgați ceafă de porc și cartofei prăjiți? Ei bine, acum nu se mai poate să mergeți la grătar în vreun parc sau ceva, ci stați acasă!

Oricum cel mai probabil amețitele ar fi rămas la spălat vasele, iar mafioții ar fi pus de un grătar pe balcon (vezi cazul lui ‘nea Gigi când a făcut grătar pe balconul unui renumit hotel) și ar fi băut bere. Păi ce fel de 1 Mai ar fi fără niște mici și o bere rece?

Să fiu sincer cu voi – nu am nimic cu Dana Budeanu, dar îmi place mult mai mult de Iulia Albu. Am apreciat întodeauna o femeie căreia nu îi este rușine să-și etaleze ‘cocoșelul‘ în public. Plus că de părerologi sunt sătul. Mai mult ologi decât părer…

Chiar sunt curios cum veți petrece acest 1 Mai acasă. Oricum anul 2020 este și va fi un an memorabil din mai multe puncte de vedere. Am avut un Paște fără a fi prezenți la slujba de Înviere. Vom avea oare și o zi de 1 Mai fără mici? Sau Ziua Copilului fără copii? (Doamne ferește de așa ceva)

Cum veți petrece ziua de 1 Mai pe timp de pandemie? Nu ezitați să ne scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code