Dacă nebunelul ar avea magazin online

De multe ori mi-a trecut prin gând să fac o secțiune de magazin online pe nebunelul.eu , dar nu am dus niciodată la capăt această idee. Probabil pentru că mi s-a părut greu de implementat sau nu știu exact. După ce m-am documentat puțin am constatat că nu este chiar atât de greu. Am dat de GoMag, o platformă ce oferă partenerilor tot ceea ce au nevoie pentru a vinde online, astfel încât să ofere o experiență cât mai plăcută tuturor clienților. Aceasta pune la dispoziție o serie de teme pentru ca fiecare partener să își poată personaliza aspectul magazinului așa cum dorește.

Abonamentele și serviciile oferite sunt mai mult decât suficiente și acoperă o gamă largă de produse, de la 500 până la peste 10000 sau număr nelimitat de produse. Mai mult decât atât, puteți testa gratuit 15 zile serviciile oferite.

Ce mi-a mai atras atenția la platforma GoMag a fost faptul că puteți integra foarte ușor până la 8 procesatori de plată printre care voi aminti doar câțiva cunoscuți: mobilPay, PayU, euPlătesc.ro și Paypal. Și asta nu este tot! Când vine vorba despre serviciile de curierat aveți și aici de unde să alegeți, din peste 12 servicii de curierat, printre care amintesc: FanCourier, SameDay, GLS, DHL, UPS șamd.

Totodată platforma oferă și integrarea cu cele mai cunoscute servicii de marketing afiliat, comparatoare și aplicați de marketing, peste 30 la număr. Voi enumera doar câteva dintre acestea precum: Google AdWords, 2Performant, Profitshare, compari.ro sau Facebook.

Dacă mai adaug și integrarea cu cele mai populare servuicii de e-mail marketing precum MailChimp, NewsMan, Get response etc. și faptul că aș putea oferi clienților mei login cu Facebook, aș avea o aplicație de chat prin care pot păstra legătura cu aceștia sau aș putea chiar să le transmit SMS-uri cu privire la comenzile și statusul acestora, GoMag este soluția ideală pentru ca Nebunelul.eu să fie ușor transformat într-un magazin online.

Îmi și închipui cum lumea va purta șepci sau tricouri cu Nebunelul. Sau cum mari directori de firmă ar semna contracte importante cu statul având un pix pe care să scrie Nebunelul. Eu când vă spuneam că Nebunelul este mai mult decât un nume, nu mă credeați. Aș scăpa deci de problemele de logistică cu firme de curierat, procesatori de plăți și creare de conturi. Tot ce-mi mai lipsește acum este materia primă.

Probabil că în curând veți vedea magazinul online Nebunelul ca fiind deschis, doar că mai sunt câteva chestii de pus la punct înainte.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code