2 tipuri de femei cu care te uiți la filme

Există cam două tipuri de femei cu care te uiți la filme. Voi specifica de la început că acesta nu este un articol misogin, ci poate fi tratat ca un intro al unui număr de stand-up comedy (poate). Asta că tot am cochetat în trecut cu scena și seara amatorilor de stand-up comedy.

Revenind la subiect, am constatat că există două tipuri de femei cu care ajungi – fie că vrei, fie că nu – să te uiți la un film. Fie el de acțiune, romantic, de groază sau mai știu eu de care.

Femeia care vorbește într-una la film

Ea este primul nostru caz. Vorbește într-una și până la finalul filmului constați că nu ai înțeles nimic. Întrebări precum „Îl bate acum?” îți întrerup șirul acțiunii, deși i-ai spus clar de la început că nu ai mai văzut filmul. Dar totuși cine e antagonistul? „Ăsta e ăla rău?

Nu prea am de unde să-mi dau seama, căci de o oră ea vorbește într-una. Tot ce ai prins din film este probabil o vază cu flori și un tablou. Nu-ți dai seama dacă te uiți la o comedie sau la un film de acțiune. Sau poate că este un film horror, sau un film pentru adulți din care nu vezi decât o imagine neagră și auzi câteva sunete.

Oricum ar fi, nu ai înțelege nimic din acel film și va trebui cel mai probabil să îl mai vezi o dată!

Femeia care tace mâlc

Este probabil genul de femeie ideală, care te lasă să vezi filmul până la final, fără șă îți strice feng-shui-ul. Este femeia care te mai ia de mână sau te strânge în brațe pe parcursul filmului – depinde de situația din film. Poate se joacă și în părul tău… Știe și înțelege că vrei să vezi acel film, chiar dacă probabil l-ai mai văzut de sute de ori.

La sfârșitul filmului împărtășiți păreri despre deznodământul filmului. Fiecare are câte o părere despre ce a vrut să transmită atât scenaristul, cât și regizorul – ambele păreri fiind valabile.

Nevastă’mea

Ea este un al treilea tip, mai special. Și știu că am scris că există doar două tipuri de femei cu care să te uiți la filme, dar nu este chiar adevărat. Mi-am dat seama de asta tocmai acum!

Este genul de femeie care transformă un film de acțiune într-unul de groază. Replici precum „Mi-e frică!” și „Nu mă mai uit!” sunt foarte cunoscute și des întâlnite. Am pățit asta la câteva din episoadele din Gotham.

Ea este genul de femeie care transformă un banal film horror într-un „Îmi bag picioarele în el de film, nu mă mai uit!„. Și ajung să mă uit singur la acel film. Nu știu cum reușește să transforme un horror într-un triller, sau era invers. Chiar simți că ești actor în acel film!

De câteva ori m-a strâns atât de tare de mână, că era aproape să-mi rupă mână. Este drept că prietenii m-au întrebat dacă nevastă’mea este violentă cu mine… Și că ar fi cazul să reunosc, doar suntem în cercul prieteniei. Dar nu le pot spune că am căpătat anumite vănătăi sau degete / mâini rupte din cauza unui film, că nu m-ar crede nimeni.

Voi cu care dintre cele 3 tipuri de femei vă uitați la filme? Sau care dintre cele 3 tipuri de femei sunteți? Credeți că mai există vreun tip pe care nu l-am menționat? Lăsați-mi un comentariu în secțiunea de mai jos!

Disclaimer: acesta se vrea a fi un articol care să nu jignească pe nimeni, cu atât mai mult pe femei. Dacă considerați că am făcut asta, îmi prezint scuzele. Nu asta mi-a fost intenția!

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

5 comentarii la „2 tipuri de femei cu care te uiți la filme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code