Ce trebuie să știi dacă vrei să fii supererou

Câteva sfaturi sau un mic îndrumat pentru a știi cam tot ce trebuie, dacă vrei să fii supererou. În primul rând sunt două tabere! Una este cea a fanilor Marvel, apoi cea a celor cu DC Comics. Nu are rost să adaug o înșiruire de nume de eroi, ci cel mai bine ar fi să vă ofer informațiile necesare pentru a fii unul / una.

Trebuie să fii orfan

Voi da exemplul lui Superman pentru început. Părinții acestuia au murit pe planeta Krypton imediat după ce au reușit să îl trimită pe cel micuț în lume. Sau exemplul lui Batman: soții Wayne au fost omorâți pe o alee chiar sub ochii lui Bruce – lăsându-l ofran și în grija lui Alfred. Există și excepții, ce-i adevărat – cum ar fi Spiderman.

Trebuie să fii bogat

Fie că ai moștenit o avere sau ți-ai clădit un drum în viață… trebuie să fii bogat. Toate ‘jucăriile‘ pe care le vei folosi pentru a lupta împotriva răufăcătorilor, costă. Mă refer la veste de kevlar, muniție, costume etc. Nu-l vom da exemplu pe Thor aici, pentru că el se ocupă doar de bricolaj, cu ciocanu’!

Trebuie să ai dușmani

Fie că este o râcă mai veche ce ține de generații, sau pur și simplu ți-ai făcut un dușman… Trebuie să îi fii antipatic cuiva. Cam cum îi sunt eu lui Răzvan după ce i-am mâncat dulceața. Important este că nu poți împăca pe toată lumea. Și dacă tot ai dușmani, cel mai bine ar fi să fii Hulk. Probabil i-ai călca puțin în picioare!

Trebuie să ai cel puțin o superputere sau abilitate

A mea este că pot sta degeaba foarte mult timp. Dar Superman poate zbura. Flash se bucură de superviteză. Spiderman se poate cățăra pe clădiri șamd. Tu ce superputere / abilitate ai?

Trebuie să fii pregătit să duci o viață dublă

Și de parcă asta nu ar fi suficient, trebuie să știi și cum să te împarți între cele două și să le diferențiezi. E pe principiul munca-i muncă, distracția-i distracție. Cele două nu se amestecă decât foarte rar. Mai exact atunci când spre exemplu mergi la un dineu pentru a afla informații.

Trebuie să ai un asistent

La un moment dat, trebuie să predai ștafeta cuiva. Fie că ești prea rănit(ă), ai îmbătrânit sau ai nevoie de ajutor – trebuie să ai un asistent sau o asistentă care să te ajute. Așa cum Robin îl ajuta pe Batman. Sau cum s-a format echipa Răzbunătorilor. Sau spre exemplu echipa celor 4 Fantastici. Și lista poate continua.

Dacă crezi că am omis ceva despre ce cum e să vrei să fii supererou, lasa-mi un comentariu mai jos. Voi sunteți de partea DC Comics sau Marvel? 

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code