Cum am aflat de materialele Fiber Guard

Ceea ce probabil știti este faptul că am 4 pisici (2 masculi și 2 femele). Ceea ce probabil nu știți este faptul că tocmai ce am terminat de renovat următoarea locuință în care mă voi muta cu scumpa mea soție. (S-o ție cine o vrea!) Și ca la orice casă nouă, avem nevoie și de mobilă. Dar cum să facem? Căci unde stăm cu chirie acum, au distrus deja un fotoliu… și probabil cine mai știe ce, dar de care nu am aflat încă.

Am căutat deci să facem o canapea sau un colțar cu un material care nu poate fi zgâriat de către pisici. Așa se face că la o simplă căutare pe bătrănul Gugăl după „materiale tapițerie rezistente” am dat de materialele Fiber Guard – țesături foarte rezistente, care se întrețin și se curăță foarte ușor, destinate celor care au copii mici, animale de companie șamd.

Ne-am și gândit să luam un colțar și am ales împreună cu soția un design. Am mers pe modelul Floral Wimborne Mulbery, exact așa cum puteți vedea și-n poza de mai jos. Cam așa am vrea să tapițăm colțarul, cât și fotoliul / fotoliile.

cromatique.ro - tapiterie model floral wimborne mulbery

Am luat această decizie după ce am vizualizat sutele de modele chiar la showroom-ul celor de la Cromatique, aflat fix în centrul Bucureștiului, mai exact pe str. Occidentului, nr. 42, sector 1 – în apropierea Liceului de Muzică George Enescu. Am fost plăcut impresionat de atmosfera caldă și degajată, cât și de aspectul plăcut al showroom-ului. Mai mult decât atât aveam de unde să alegem dintr-o multitudine de materiale textile (țesături) cât și dintre multitudinea de produse.

Fiind un iubitor de animale, mi s-a topit sufletul când am găsit acest suflet minunat în showroom. Nu știu al cui era, dar mi-a făcut ziua mai senină. (poză mai jos)

cromatique.ro - showroom

Mai mult de atât, ne gândim să achiziționăm și perdele de la ei, deoarece Cromatique nu vinde doar materiale textile pentru tapițerie, ci și perdele sau draperii confecționate pe comanda. În mod clar ale noastre vor fi pe comandă și indiferent de timpul de livrare, va merita! Am scăpat și de grija perdelelor făcute franjuri de către pisici, pe această cale.

Dacă sunteți adepții modelelor sau formelor geometrice, puteți alege și din seria de materiale textile cu modele geometrice deosebite. Sau poate sunteți adepții materialelor cu modele florale? Nu există limite, totul ține de imaginația voastră. Tapet, tapițerie? Nicio problemă… Cromatique este soluția! Lăsați-vă gândul să vă poarte acolo unde vreți să fiți și alegeți cu sufletul modelul dorit.

Voi pe ce modele ați pus ochii? Eu unul am ales materialele Fiber Guard pentru că sunt cele mai rezistente. Lăsați-mi un comentariu în secțiunea de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code