Detectivul particular – Episodul 6

Mă trezesc pe jos și mă chinui puțin până reușesc să mă ridic. Numai Dumnezeu știe de cât timp zăceam pe jos. Mă uit la mână – aveam ceasul la mână, deci nu a fost vorba despre un jaf. Ceasul indica ora 10:23 minute și era ziuă. Întrebarea rămâne dacă este aceeași zi cu cea în care subiectul plecase în mare grabă? Sau era cu o zi trecută de aceea?

Cineva mă lovise înainte ca eu să apuc să reacționez. Nu am apucat să văd nimic și pe nimeni… Pun mâna la ceafă și simt că sângeram. Nu am stat prea mult timp în starea asta, altfel sângele se întărea.

Îmi reiau activitatea și încep să cercetez casa în care mă aflam, căutând indicii. Când să intru în baie, pe mașina de spălat stătea o pisică neagră ce-și arăta colții la mine. Pisicile nu m-au plăcut niciodată, dar sentimentul pot spune că este reciproc.

Plec la fel, cum am venit… fără niciun indiciu în plus, dar cu o durere îngrozitoare de cap. Poate ar trebui să mă duc la spital să-mi fac o tomografie. Mă sui într-un taxi și mă îndrept spre Spitalul Municipal. Speram ca măcar Gabi să fi găsit o pistă validă pentru a putea continua cazul.

Mirosul șalului continua să persiste, creând o atmosferă plăcută în taxi. Ce voi face oare-n continuare? De unde să continui?

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code