Detectivul particular – Episodul 14 – Semnul

Iar este seară! Mă îndrept către sediul de foto-copiere.

– După câteva ore bune și aparatură de câteva zeci de mii de euro, iată ce am reușit să procesăm! Sper să vă fie de ajutor! îmi spune tipa de acolo.

Desfac plicul nerăbdător și mă uit la poza procesată. Era mâna celui / celei care făcuse poza, iar pe mână se putea distinge un tatuaj, exact sub degetul opozabil. Foarte curios este faptul că tatuajul reprezenta un cap de pitbull, cu o singura ureche.
Mă grăbesc înapoi la firmă și gugăluiesc [reclama gratuită la Google ] poze, șamd despre pitbulli. În afară de un clan al jocului CounterStrike nu găsesc nimic asemănător, dar nu găsesc nicio legătură cu cei capabili de ceea ce i-au făcu lui Gabi. Poze cu câinii și stăpânii lor, alte poze cu câini și stăpânii lor…
Nu pot să nu îmi pun întrebarea dacă oare infractorul/infractoarea avea legătură cu acest clan de CounterStrike? Sau poate persoana cu tatuajul ar putea fi un simplu martor la cele întâmplate?
Atâtea întrebări… și mă simt de parcă iarăși nu aș avea nimic! Am ajuns de unde am plecat…

Adorm iarăși pe scaunul de la birou și am cel mai ciudat vis! Se întâmpla să fiu la o zi onomastică a unei fete. Văd pe tort o cifră pe care mă chinui s-o descirez… 5 cred! Mda… cifra 5, deci fata împlinise 5 ani. Pup fata pe obraz după care fug rușinos spre mama – care era și ea prezentă… și mă trezesc ca lovit de trăsnet.

– NORMAL! Cum de nu mi-am dat seama de asta până acum?

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code