Detectivul particular – Episodul 13

Tzârrrrr… Tzârrrrr… Tzârrrr… Aud ca prin vis și mă trezesc neștiind unde sunt și ce caut acolo. Îmi dau seama repede că adormisem în birou.

– Bună dimineața, detectiv Light! Cum merge cazul? Aveți ceva noutăți pentru mine? mă ia cam tare vocea de la celălalt fir al telefonului.
– Ăăă, bună dimineața și dvs.! Cu cine vorbesc, dacă nu vă supărați?
– Am sunat într-un moment inoportun? Ați avut o noapte grea? Andrei sunt!
– Nu, nu! Doar mă odihneam. O să te rog să-l anunți pe d-l M.S.C. că vreau să vorbesc cu el mai pe seară, personal. Am să-i spun câteva lucruri foarte interesante. Cazul merge relativ OK. Am luat contact vizual cu subiectul. Vorbim mai tarziu! și-i închid telefonul.

Trebuie să iau neapărat o aspirină pentru durerea de cap. Am adormit aiuea pe scaunul de la birou. Văd pozele pe birou și cum stăteam eu strâmb, într-una din ele observ ceva… Ceva ce dimineață nu observasem. Pozele au fost făcute în spatele unui geam. Privind foarte atent, se putea observa o hologramă. Văd o mână… și…
Ce mai este în poză? Nu pot distinge cu exactitate ce este. Mă îmbrac și mă îndrept spre un centru de foto-copiere pentru a vă spune… Realizasem că adormisem mai mult decât trebuia, și adormisem de duminică după-amiază, până luni – când m-a sunat Andrei.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code