Pixels (2015)

Pe 12 August are lansarea pe marile ecrane filmul „Pixels“ (I.M.D.B.Facebook) , film care ne va aduce aminte de eroii jocurilor pe console – fie că vorbim despre Pac-Man, Donkey Kong etc.

Deși ideea de bază a filmului mi se pare stupidă, iar începutul trailerului îmi sună a introducerea de la jocul „TitanFall“ (joc făcut de Electronic Arts)… mi-a plăcut trailer-ul. Sunt un devorator al filmelor ce au și animație, cât și un fan al desenelor animate. Am copilărit și am crescut cu Cartoon Network – pe vremea când nu era dublat (slavă Domnului).

Într-adevăr nu-mi place faptul că în film apare Adam Sandler. Nu am nimic cu el, în afară de faptul că nu există film care să apară și să nu aibă câtuși de puțin evreism în el. Până și-n „The Cobbler“ – O zi în pantofii alcuiva (trailerI.M.D.B.) ține să precizeze asta. Încă un film în care a făcut asta este „Zohan“ (trailerI.M.D.B.), și sunt convins că pot enumera multe astfel de filme. Ok, ok… am înțeles că ești evreu. Știm istoria cu evreii, dar o idee spusă de prea multe ori – devine expirată și-n același timp exasperantă.

Revenind la Pixels, este un film care promite mult, mai ales în 3D. Nu știu de voi, dar eu abia aștept să apară în cinematografe!

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code