Hitman: Agent 47 (2015)

Un film de genul acesta așteptam de ceva timp, din nefericire trebuie să aștept(ăm) până pe 28 August ca să apară în cinematografe.

Deși apucasem să văd anul trecut varianta din 2007 a filmului – (trailerI.M.D.B.), mi se pare mult mai interesantă varianta 2015 – „Hitman: Agent 47“ (FacebookI.M.D.B.), mai ales că atunci când eram mai mic am jucat Hitman 1, 2 și 3. Ba chiar m-am amuzat teribil când în versiunea a 3-a a jocului, într-una dintre misiuni, un NPC (non playing character) de sex feminin vorbea în română.

Știu că mai sunt multe filme bune de acțiune ce stau să apară anul ăsta – precum „The Avengers: Age of Ultron“ (trailerI.M.D.B.)… dar consider că merită să-l vedem și pe acesta atunci când va apărea în cinematografe.

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code