Noua carte HeartStone Pensionara

Mai nou, jucătorii de Heartstone au început să se plângă, după ce au fost bătuți de o carte legendară: Heartstone Pensionara. Aceasta are 1 viață și 1 atac.

heartstone pensionara

Cartea face parte din seria RATB mai ales, iar atunci când vede „scaun liber” se activează cu charge (atac fără a mai sta o tură) și cu Windfury (poate ataca de două ori după prima tură).

Utilizatorul Raka ne-a scris: „cartea este mult prea OP, mai ales când începe să țipe la cărțiile mele, toate se ridică de pe masă și pleacă… inclusiv caracterul meu, carte de instant victory, PREA OP, trebuie nerfuită!„. Același utilizator a continuat: Să sperăm că apare în curând cartea – Pensia – pentru a putea face counter la această carte…

Un alt user ne-a scris: „Aveam cea mai tare strategie, dar de când au băgat această carte, un meci nu am mai castigat… am ajuns să mă rog să îmi pice și mie… poate am șanse atunci când se iau babele la ceartă. Altă soluție nu văd!„.

Cei de la HeartStone nu au vrut să comenteze despre acest subiect, însă ne-au asigurat că o carte este deja în curs de dezvoltare și se va numi – Babele și va face parte din seria Moaște. Aceasta din urmă va putea contracara cartea Pensionara din seria RATB cu succes.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code