Mi-ar plăcea ca salutul universal să fie…

Pentru că îmi place să deschid Cutia Pandorei… mi-ar plăcea ca salutul universal să fie… unul cu adevărat recunoscut în toate galaxiile! Nu mă refer aici la degetul mijlociu. Acela nu poate fi considerat un salut în adevăratul sens al cuvântului.

Adevărul este că m-am gândit de câteva seri la acest subiect. Trebuie să fie ceva care să nu fie intruziv și nici ostentativ. Am găsit o soluție care ar putea fi multinațional acceptată și poate chiar și intergalactică.

Dar dacă totuși nu ar fi un salut potrivit? Am devenit sentimental dintr-o dată, după ce am văzut câteva mici videoclipuri cu animale care interacționau cu oamenii în acel fel.

Cu noi – oamenii – acea ființă distructivă, care a distrus păduri și ape… întregi ecosisteme, pentru a dezvolta orașe sau pentru a se înstări. Am rămas șocat! Am văzut mai apoi aceeași interacțiune între animale. Între cele prădătoare și prada lor, sau între un prădător și un simplu animal de companie.

Dacă funcționează între animale și oameni, animale și animale… oare o funcționa și între oameni și extratereștrii? Și știu că poate pare că bat câmpii acum, dar chiar cred în ziua Z când vom face pentru prima oară contact cu o altă nație de ființe, dintr-o altă galaxie.

Cum nu poate fi vorba despre pupat, mai ales acum cu Sars Cov 2… despre ce aș putea vorbi? Este tot ceva interzis – cel puțin acum! Dar poate peste un an sau doi vom avea voie să facem asta și în public, nu doar în secret… în siguranța casei noastre!

Mi se pare că o îmbrățișare la timpul ei poate repara multe. Poate alunga tristețea și poate transmite mesajul că nu ești singur!

Sunteți de acord cu mine? Voi ce salut universal ați alege? Lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos… sau măcar argumente pro și contra a ceea ce am scris mai sus.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

4 comentarii la „Mi-ar plăcea ca salutul universal să fie…

 • iunie 30, 2020 la 10:14
  Permalink

  Daaaaa! Îmbrățișarile sunt extraordinar de puternice și parca le trecem prea mult cu vederea. De acord ss fie salut universal obligatoriu de 2 ori pe zi 😍

  Răspunde
 • iunie 30, 2020 la 22:04
  Permalink

  Sunt bune imbratisarile, dar nu as suporta sa ma apropii de oricine. Si sa dau mana refuz uneori. Pur si simplu nu agreez persoana si gata. Insa, o inclinare de cap mi se pare mai mult decat politicos si delicata.

  Răspunde
 • iulie 1, 2020 la 00:04
  Permalink

  Aş putea fi de acord. Ar fi o idee… oferim îmbrățişări din suflet, deci am fi mai empatici şi mai evoluați spiritual. :)))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code