Girl House

Astăzi am dat peste trailerul acestui film (I.M.D.B.), și cum mi-a atras atenția – am zis să împărtășesc cu voi câteva gânduri, idei, păreri despre film. Nu, nu am apucat să-l văd încă, dar voi închiria cât mai curând un DVD cu el, sau voi cumpăra filmul pe Blue Ray.

Să trecem la trailer și film, zic. Începutul pare promițător! Câteva pițipoance ce stau într-o casă închiriată și fac video chat pe un site (www.girlhouse.com presupun, de unde și numele filmului). Fiecare în camera ei face ce vrea. Blah blah blah!

Dar ce se întâmplă dacă site-ul e accesat de persoana nepotrivită? Apare un el la un moment dat, o dit’ai namila – mare, cu greutate… Și aici au cam dat chix cu trailerul după părerea mea. Dacă știu deja cine e criminalul, deși poartă o mască… parcă filmul își cam pierde din farmec. Deci da, știm încă de la început cine e criminalul psihopat, numai că poartă o mască ce zici că e făcută din chiloții lu’ bunică’sa, cu ceva perucă lipită pe ei. Și acest psihopat se supără după ce își ia kick și ban de pe site de la d-șoarele din casă, nu mai poate practica onanismul și de aici se supără și află cumva unde era acea casă și începe să le vâneze una câte una, în timp ce alți frați ai lui Onan pot vedea ce se întâmplă în casă, în timp real…

Mai multe o să aflu și eu după ce voi viziona filmul. Tot ce am scris, este dintr-un trailer de 2 minute și 10 secunde, dar cred ca ăsta e cam tot filmul de fapt.

Credit foto.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code