Detectivul particular – Carte + Coperta

După cum v-am spus acum aproape o săptămână, lucram de zor la sfârșitul cărții „Detectivul particular“. Între timp s-a mai schimbat ceva, iar după ce am auzit mai multe păreri – am decis să-i schimb numele în „Cazul complicat“. [știu, nu sună prea inspirat, dar am fost în pană de idei!] Dacă aveți idee sau aveți păreri cu referire la titlul cărții, nu ezitați să le lăsați într-un comment. Încă se mai pot face schimbări.

După ce am citit cam cât a supt-o Ramona (Suge-o Ramona) am decis că este timpul să pun și eu ceva la bătaie pe Play Store-ul de la Google. Începând de astăzi dimineață puteți achiziționa cartea în întregime de la următoarea adresă „Cazul complicat“ la prețul promoțional de 5 RON – preț valabil până pe data de 15 martie. O dată achiziționată, cartea va rămâne în posesia și la dispoziția voastră oricând. Orice modificări apărute pe parcurs asupra cărții (corecturi etc.) vor fi absolut gratuite și-n plus veți afla cum se termină cartea.

Tot în această săptămână am lucrat și la copertă. După un sondaj de opinie, m-am decis și ce copertă să folosesc. Dețin drepturile de autor pentru copertă și conținut, iar coperta arată cam așa:

Cazul complicat full cover

După cum era de așteptat, îi dedic această carte mamei mele, pentru că fără ea nu aș fi descoperit acest talent – cel de a scrie.

Nu uitați că un review al cărții m-ar ajuta foarte mult, după ce terminați de citit cartea în întregime. Vă mulțumesc pentru suport și vă anunț că în viitor voi mai publica și alte cărți!

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Detectivul particular – Carte + Coperta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code