Diamonds are forever cu Indira

Iata-ne aproape trecuți de luna Martie, o lună despre femei. Fie că este vorba despre bunicile, mătușile, mamele sau iubitele noastre, pe toate le-am cinstit în această lună minunată.

Diamonds are forever (en.: Diamentele sunt pentru totdeauna) ar putea avea o dublă semnificație. Fie ne referim strict la diamente a căror valoare pare a fi ascendentă pe piață… Fie că ne referim la femeile din viața noastră, femei a căror valoare și înțelepciune crește în fiecare an.

Încă de prin clasa a VIII-a zilele de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților), Dragobetele, 1 și 8 Martie le-am asociat cu Triunghiul Bermudelor. Dacă de 1 și 8 Martie scăpam cu câte un mărțișor și / sau o floare… De Ziua Îndrăgostiților sau DragoBERE (Dragobete), era altceva.

Și mai sunt astfel de zile când îmi este frică, de exemplu de ziua tuturor femeilor din viața mea. Niciodată nu știu ce să le cumpăr cadou!

Știu totuși că florile și bomboanele sau dulciurile nu dau greș niciodată.

Cea mai dificilă zi din viața mea nu s-a aflat nicidecum in Triunghiul Bermudelor, ci la scurt timp după aceea… mai exact pe 02 Aprilie – ziua în care am cerut-o pe EA de soție.

Am căutat cel mai frumos inel din argint posibil… cu promisiunea (sau angajamentul) ca în câțiva ani să îl inlocuiesc cu unul de aur.

Diamonds are forever cu Indira

Faza aiurea era că tocmai îmi pierdusem locul de muncă și după ce îmi achitasem toate utilitățile șamd, fix cu ultimii bani rămași i-am cumpărat acel inel (vezi mai sus) și am făcut pasul cel mare.

Menționez faptul că data de 02 Aprilie avea o anumită semnificație pentru amandoi, fiind și ziua în care ne-am cunoscut. Asta deoarece eu sunt mai superstițios și am amânat / decalat întâlnirea de pe 01 Aprilie, tocmai ca relația noastră să nu fie o farsă / glumă.

După aproape 3 ani de căsnicie superbi – spre rușinea mea – nu am reușit să mă țin de cuvânt și să înlocuiesc acel inel cu unul de aur. Asta mai mult din cauze soției, care mi-a spus că nu îl mai vrea înlocuit pentru că are valoare sentimentală pentru ea.

Dar anul trecut, înainte să mergem la mare, mi-am permis să îi ofer o brățară de picior cadou, ca să fie și ea fashion.

Eh, cum eu acum nu înțeleg prea bine femeile… o văd cum din când în când se mai duce la cutiuța cu bijuterii și mai scoate brățara de acolo și suspină.

Mă nebunule, tu crezi că de brățară de picior aveam eu nevoie? Dar totuși ce frumos ne-am distrat la mare!” îmi spune ea.

Deci probabil că, undeva în sufletul ei, totul a contat. Cine a zis că bijuteriile nu pot cuceri o femeie s-a înșelat, pentru că Diamonds are forever… in a woman’s heart! (en.: diamantele sunt pentru totdeauna… în inima unei femei)

Voi cum surprindeți femeile /diamantele din viața voastră? Lăsați un comentariu in secțiunea special dedicată, de mai jos.

Acest articol a fost scris pentru Spring Super Blog 2021 .

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

One thought on “Diamonds are forever cu Indira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code