Definitia spatiu-timp

space-time-continuumŞi încep acest post prin a remarca faptul că iarăşi nu am mai scris de foarte mult timp. Şi ştiu! Motive pot găsi multe, dar nu este frumos să le înşir aici, printre rânduri – în văzul tuturor.

Nu pot spune că sunt un mare savant ce tocmai a descoperit o nouă teorie a relativităţii, pentru că nu sunt un mare cercetător în fizică, fizică cuantică, studiul quasarilor sau prospecţiuni intergalactice… Dar voi nu urâţi acel moment când vă treziţi cu noaptea în cap, vă uitaţi la ceas şi vedeţi că este ora 3 dimineaţa (băgami-aş picioarele, e cu mult înainte să sune alarma pentru a mă trezi şi pleca la muncă), vă gândiţi să mai staţi încă 5-10 minute în pat măcar… vă uitaţi la ceas dupa 5-10 minute şi este ora 5?

Totodată această teorie spaţiu-timp (mai mult timp) care mă fascinează este atunci când o femeie îţi spune că este gata în 5 minute şi trec cel puţin 2 ore până să fie gata, dar se compensează cu teoria spaţiu-timp a bărbaţilor atunci când spun că mai stau 5 minute la o bere cu băieţii şi ajung matrafoxaţi pe la 4-5 dimineaţa acasă, mirosind a distilerie… eventual cu urme de ruj pe cămaşă, spunându-le prietenelor / iubitelor / soţiilor: „Ce te enervezi aşa? Dacă te încălzeşte cu ceva, tu urmezi!“. 😆

Şi aş putea vorbi la infinit despre tot felul de teorii sau mituri legate despre spaţiu-timp, dar stai… Uite cât este ceasul! Revin în 5 minute!

Foto credit aici.

Light

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code