De ce nu mai cumpăr chips-uri de la hypermarketuri

Vi s-ar părea probabil un motiv stupid de ce nu mai cumpăr chips-uri de la hypermarket, dar este cât se poate de real. Ba chiar cred că i se poate întâmpla oricăruia dintre noi. Și nu are nici o legătură cu calitatea produsului sau produselor de pe piață.

Scriam acum ceva timp „De ce cumpără românii ca disperații” și mai apoi am explicat cum nu am găsit cele trebuincioase din cauza că e „Panică maximă cu Covid-19„. Deși par două articole scrise în contradictoriu, ele sunt scrise la aproximativ 2-3 ani distanță. Astăzi m-am decis să vă spun ce legătură au cele 2 articole menționate anterior și faptul că nu mai cumpăr chips-uri din hypermarketuri.

Cine nu preferă o seară în care să se uite la un film bun (sunt cam puține filmele bune în ultima perioadă, ce-i drept) alături de prietenă / iubită / soție etc. cu un castron de chips-uri și ceva crănțănele? Eu sunt acel gen de persoană și de regulă fac asta duminica. Dacă nu găsesc niciun film bun la TV, iau Netflixul și HBO Go-ul la rând. Sau revăd un film vechi care mi-a plăcut. Pentru seriale am timp în fiecare seară, dar mă refer aici la filme artistice. Sau chiar și desene animate!

Ei bine, în castronul cu chips-uri îmi place să am cartofii cât mai întregi și mari. Dar dată fiind pandemia curentă și numărul mare de produse / alimente pe care l-am tot achiziționat, nu am mai ajuns cu punga întreagă. Am mâncat deci frimituri de chips-uri. Oricât de mult m-am ferit eu să nu îi storcesc, i-am pus deasupra sacoșelor… tot cu ei fărâmițați m-am trezit.

Am decis ca pe viitor să fac un drum doar pentru a cumpăra chips-uri. Sau dacă îmi este lene, mă voi duce în primul Shop’n’go să cumpăr strict câte pungi de chips-uri am nevoie atunci.

Și-mi place să îi savurez cu un dip. De regulă fac un fel de tzatziki, dacă am toate ingredientele necesare. Dacă nu, fac un mujdei cu iaurt și lapte dacă este prea gros sosul. În cel mai rău caz aleg ketchup-ul – doar de lene, ca să nu mai fac niciun sos.

Care-s aromele voastre preferate de chips-uri și cum vă place să îi savurați? Lăsați un comentariu în secțiunea de mai jos.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

4 comentarii la „De ce nu mai cumpăr chips-uri de la hypermarketuri

 • aprilie 28, 2020 la 12:57
  Permalink

  :)) mai bine iti iei un aparat dinala de facw cartofi in spirala si iti faci acasa.

  Răspunde
  • aprilie 30, 2020 la 11:14
   Permalink

   AM si d-ala pe undeva prin casa, dar mi-e lene sa stau sa caut in toata vila dupa el.

   Răspunde
 • aprilie 28, 2020 la 17:42
  Permalink

  Buna decizia ta! Eu am renuntat complet la ele pentru ca incerc sa ma desprind putin de obiceiurile nesanatoase… am devenit usor „pufoasa”… asa ca ma tin departe de ispite :))). Dar recunosc ca iubeam chipsurile cu sare… si tortilla cu guacamole!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code