Bad Johnson – review

Bad Johnson O idee simplă, copiată parcă după „13 going on 30” , sau mai bine spus faptul că nu știau cum să transpună și sexul tare într-o ipostaza ca cea din filmul mai înainte menționat. Și din moment ce se întâmplă atât de multe lucruri dubioase atunci când este lună plină, v-aș sfătui ca în nopțile de 3 și 4 februarie să aveți grijă ce vă doriți – mai puțin dacă nu cumva vă doriți să câștigați la Loto, la Bingo sau știu eu ce concurs.

Trailer mai jos și link către I.M.D.B., și vă las pe voi să decideți dacă ideea celor două filme este sau nu aceeași. Filmul nu are – cel puțin pentru mine – niciun actor cunoscut.

Ca rezumat: merge să omorâți timpul uitându-vă la el, dacă nu aveți la ce altceva să vă uitați – asta dacă vreți să vedeți un film despre un tip ce vorbește cu penisul său metamorfozat într-o persoană.

 

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code