Mortdecai (2015)

mortdecai_posterAhh, aproape că uitasem de Mortdecai (IMDB), un alt film care mi-a plăcut și l-am văzut la cinematograf acum vreo săptămână și ceva.

Deși eram obișnuit cu Johnny Depp în rolul piratului din filmul „Pirații din Caraibe“, și a mai avut o tentativă eșuată de film ciudat – în stilul lui propriu – în filmul „The Lone Ranger“, m-a distrat copios rolul Lordului Mortdecai din filmul mai sus menționat.

Acțiunea principală a filmului are loc în Marea Britanie, iar povestea pornește de la o crimă în lumea artei. Jock – umilul servitor a lui Mortdecai – este un fel de Jason Statham, dar o copie atât de slabă încât preferam să-l văd pe Statham în acest rol. Filmul este presărat cu mult umor – nu britanic – și merită văzut. Trailer mai jos.

Credit poster.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code