Micul British

Nu prea postez eu genul acesta de articole, dar și când o fac înseamnă că am un motiv întemeiat.

Fără să vreau am aflat povestea înduioșătoare a unui pisic mic și dulce. (nu, nu mă pot declara un iubitor al pisicilor, dar iubesc animalele în general) Povestea sună cam așa: stăpânii micului British (aceasta fiind rasa pisicului) l-au dus la un cabinet veterinar cu gândul să-l eutanasieze, deoarece membrele inferioare sunt paralizate. Medicii au refuzat să facă această procedură și de atunci l-au luat în grijă. Au dat fiecare bani din propriul buzunar pentru a-l vaccina pe micuț (este de fapt o micuță), a-i face analizele șamd. Pentru a începe să meargă micuța, din câte am înțeles, este nevoie de o operație – iar apoi de o familie sau o persoană dornică să o înfieze pe micuță. Orice ajutor este bine venit.

Cei interesați, pot contacta cabinetul veterinar Tazi Vet (website) și pot discuta direct cu doctorii de acolo. Poze cu micuța British, mai jos! (nu-i așa că e dulce? și e și zglobie rău!

IMG_20150625_195932

IMG_20150625_195926)

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code