Triunghiul bermudelor – între vis și realitate

Voiam să scriu de foarte mult timp despre Triunghiul Bermudelor, dar până acum nu am avut inspiratia necesară să duc un articol la bun sfârșit. O fac însă astăzi seară și sper ca femeile din viața să nu mai spună că sunt un misogin, așa cum obișnuiesc de obicei s-o facă.

Pe această temă m-am certat cu o colegă pe vremea când lucram la o bancă. Bărbații reprezentau parte majoritară acolo și se aflau și câteva fete în echipa noastră – două la număr.

În momentul în care managerul nostru ne-a pus o întrebare, l-am rugat frumos să le mai întrebe și pe fete, nu numai pe noi – partea masculină. Una dintre fete s-a simțit foarte jignită de ceea ce am putut spune și m-a facut misogin (mă rog, nu m-a făcut ea, ci probabil mama). Mi-am cerut scuze dacă a deranjat-o ceea ce am zis și astfel am încheiat discuția și am evitat alte discuții inutile.

Revenind la subiect, vă voi împărtăși care este Triunghiul Bermudelor pentru mine. Este vorba despre acea zonă cuprinsă între coapse și care se află mai jos de buric. Atunci când mă aflu acolo și numai atunci mă simt ca un rege. Spun asta pentru că acel Triunghi al Bermudelor se lasă foarte greu cucerit și… cu cât o femeie se lasă mai greu cucerită, cu atât te va iubi mai mult. Ca un sfat pentru băieți: „insistă la etaj ca să ți se deschidă la parter!„.

În același timp, experiența de viață mi-a mai dovedit un lucru. Faptul că dragostea nu durează 3 ani așa cum s-a gândit un deștept pe nume Frederic Beigbeder să spună într-o carte de-a sa. Ci dragostea durează o veșnicie, o eternitate sau cum vreți voi să-i spuneți. Acum nu îi neg calitățile sale intelectuale. Este o părere a lui și i-o respect.

Dacă însa e să ne luăm dupa Beigbeder, aș adăuga faptul că deși dragostea durează o eternitate, ea este împărtășită doar 3 ani. Chiar și așa nu-s în totalitate de acord cu el.

Revin!

Ador să fiu strâns între coapse, să simt căldura trupului din fața mea și mai ales ador să simt faptul că sunt iubit de acea persoană. O femeie care se dăruiește trupește unui bărbat fără a ține la el, mi se pare o femeie ușoara (dar poate greșesc!). De cele mai multe ori însă, pentru o femeie, acesta este gestul suprem de a-i demonstra unui bărbat că-l iubește.

Prin simplul fapt că i se daruiește trupește, își demonstrează iubirea față de el și spun asta, pentru că majoritatea femeilor iubesc cu sufletul, spre deosebire de bărbați, care se spune că iubesc cu „jucaria” care stă ascunsă în boxerii lor. Nu sunt de acord nici cu ultima replică și acum probabil că va trebui să aduc argumente.

Găsesc puține argumente însă, dar mă pot da pe mine drept exemplu spunând că am făcut sex de foarte puține ori (sunt încă virgin). De cele mai multe ori am făcut dragoste și spun asta pentru că la momentul respectiv țineam la persoana cu care eram.

Știți care este diferența între a face sex și a face dragoste de fapt?

Sex poți face cu aproape oricine! Nu trebuie neapărat să-l / s-o cunoști, ci trebuie să fie doar o atracție fizică… o aventură de-o noapte și apoi s-a terminat…

Pentru a face dragoste însă, e nevoie să iubești persoana de lângă tine, să o apreciezi, s-o respecți și… cel mai mult: să-i arăți toate acestea.

Întotdeauna mă va fascina acest Triunghi al Bermudelor despre care v-am povestit. Acel Triunghi al Bermudelor dătător de viață. De acolo ne naștem și o viață întreagă – ca bărbați – tânjim să ajungem tot acolo, pentru că asta ne aduce o oarecare fericire.

Fericirea însă nu constă în sex. Nu vă voi face morală și nici nu vă voi spune ce înseamnă fericirea, chiar dacă aș ști. Va fi un secret pe care nu-l voi împărtăși cu voi.

Acum o să vă rog frumos să mă scuzați, mă voi duce să îmi încălzesc puțin urechile în strânsoarea Triunghiului Bermudelor și mă voi simți din nou rege / împărat etc. sperând că într-o zi voi scăpa de acea debusolare pe care o am atunci când ajung acolo.

Nu e nevoie să întelegeți ce scrie aici, citiți printre rânduri, citiți pe diagonală etc. și atunci – poate – veți întelege ceea ce am vrut de fapt să zic!

Care este pentru voi Triunghiul Bermudelor și de ce? Lăsați un comentariu în secțiunea special dedicată de mai jos.

PS: sursă foto https://wallpaperaccess.com/bermuda-triangle .

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

27 de comentarii la „Triunghiul bermudelor – între vis și realitate

 • decembrie 14, 2009 la 01:23
  Permalink

  Hm.. Ma bucur ca nu e nevoie sa inteleg pentru ca nici nu sunt in stare la ora asta .. Dar dupa finalul ala…fara noima al filmului…ma lasi si tu nelamurita pe blog?! Am o frustraaaareee!!! si din pacate ..nu pot scapa de ea in niciun triunghi.. 🙁

  Răspunde
   • decembrie 14, 2009 la 01:35
    Permalink

    nu am cum sa introduc fractia in intreg..se poate doar invers 😀

   • decembrie 14, 2009 la 01:37
    Permalink

    Bai, Ginigini, ia fi tu antena aci’:
    Am scos de sub radical… am bagat fractia in paranteza si paranteza am ridicat-o la patrat… am impartit la 2 si am aproximat introducand sub radical functia matriciala!

   • decembrie 14, 2009 la 01:40
    Permalink

    Exact asa cum bine spunea cineva ce spunea… vad ca ai invatat lectia… Treci la incalzit urechile! pardon..introdus fractii… paranteze..alea alea stii tu mai bine :-j 😀

   • decembrie 14, 2009 la 01:48
    Permalink

    Pai mai intrerupt tu! >:P
    Faceam bine ce faceam, sau cel putin… nu s-a plans nimeni pana aqm! 😉

   • decembrie 14, 2009 la 01:50
    Permalink

    dovedeste… 😀 un gentleman nu se lauda cu asta.. Ca sa fim mai precisi…tace si face… Acum..baga capul la peste 😛

  • decembrie 14, 2009 la 01:54
   Permalink

   Bina mah, Nikita! Si inca ceva: nu ma laudam, doar spuneam asa… ca fapt divers!
   O sa-ti comand 10 cefe de porc cu cartofi prajitzi! [special doar pt tn]

   Răspunde
 • decembrie 14, 2009 la 01:57
  Permalink

  ooo saru’ mana boierul, sa-ti traiasca.. si sa ai bafta barosane ..sa te tina Dumnezeu sanatos..si pe tine si pe copilasii matale.. aia legitimi si aia ilegitimi.. traiasca tie da si niste ketchup sa alunece bine pe matz 😆 [acest comm este un pamflet, sper sa fie luat ca atare..ca daca nu…ca daca nu…asta e :)) nu moare nimeni! noi sa fim sanatosi..ca cefele de porc se rumenesc :D]

  Răspunde
  • decembrie 14, 2009 la 01:59
   Permalink

   Hai ca ma duc sa dorm, pentru ca mi-am racit urechile de pomana p-aici! Sa ai pofta! Ketchup-ul ti-l cumperi singura, ca doar esti citez: „o mare doamna-n viatza”! Am incheiat citatul!

   Răspunde
 • decembrie 14, 2009 la 02:00
  Permalink

  ooo saru’ mana boierule, sa-ti traiasca..sa ai bafta barosane ..sa te tina Dumnezeu sanatos..si pe tine si pe copilasii matale.. aia legitimi si aia ilegitimi.. traiasca tie da si niste ketchup sa alunece bine pe matz 🙂 ))))))) [acest comm este un pamflet, sper sa fie luat ca atare..ca daca nu…ca daca nu…asta e 🙂 ) nu moare nimeni! noi sa fim sanatosi..ca cefele de porc se rumenesc 😀 ]

  scuzaturile mele pentru analfabetismu de care dau dovada.. dar vezi tu ..eu am multe scoli..ale vietii unde nu coteaza angaramaticalitatea 😀

  Răspunde
 • decembrie 14, 2009 la 15:10
  Permalink

  Triunghiul bermudelor , deseori poate fi periculos ! Stai atent !!! Sunt multi care se pierd in preajma lui …

  Răspunde
  • decembrie 14, 2009 la 16:02
   Permalink

   Nu de asta mi-e mie frica, Hime! Mi-e frica de alte chestii…

   Răspunde
   • decembrie 14, 2009 la 16:58
    Permalink

    Pai se spune ca nu ar trebui sa ne fie frica decat de Dumnezeu, de moarte si eventual de parinti. Insa nu mi-e frica de parinti ci mi-e rushine de ei si nu as vrea sa ii fac pe ei de rushine…

   • decembrie 14, 2009 la 20:39
    Permalink

    si de Bau-Bau?? de Bau-Bau nu ti-e frica?! :))

   • decembrie 15, 2009 la 00:28
    Permalink

    Acum nu mai mi-e frica de Bau-Bau! Mi-e frica doar de moarte si de faptul ca atunci cand o sa mor nu o sa apuc sa termin tot ceea ce am inceput. Mi-e frica de Dumnezeu si de Judecata de Apoi, mai exact de clipa in care-mi va arata unde am greshit si de ce…

   • decembrie 15, 2009 la 00:33
    Permalink

    Hm.. sa nu ne mai gandim la lucruri triste

 • decembrie 17, 2009 la 16:44
  Permalink

  Duda….este cel mai profund post al tau de cand esti in blogosfer. Ti-am zis sa nu mai „fumezi” si sa nu mai bei vodka in acelasi timp ca uite ce faci….

  Răspunde
  • decembrie 17, 2009 la 18:30
   Permalink

   Da, mai Duda. Tu mi-ai zis, dar eu nu te-am ascultat!
   Data viitoare o sa-mi fie invatatura de minte! 😆 😉

   Răspunde
 • decembrie 23, 2009 la 22:17
  Permalink

  scuze dar nam putut sa nu citesc comenturile d mai sus, si am doar un lucru de intrebat, spuneai ca nu crezi in d-zeu si at de ce tie frica de el si de judecata de apoi?

  Răspunde
  • decembrie 23, 2009 la 22:33
   Permalink

   A fost un moment in care m-am pierdut! Pot spune si face orice pentru ca apoi sa regret! 🙂

   Răspunde
 • Pingback: Diamonds are forever cu Indira – Nebunelul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code