The Transporter Refueled (2015)

transporter_3_peak

În aceast an va mai apărea pe marile ecrane The Transporter 3 – Refueled (IMDB), și deși pentru mine termenul de „transporter“ are un singur sens și anume cel de Jason Statham, nu pot nega faptul că îmi place și în varianta Ed Skrein. De la a transporta un pachet viu – de sex frumos în rolul lui Lai (Qi Shu) – în prima parte, la a transporta și apăra un puști de 6 ani al unei familii înstărite în cea de-a doua parte, ce mai putea urma în cea de-a treia parte?

the-transporter-refueled-banner

De această dată Frank (transporter-ul nostru) are misiunea de a transporta și duce în siguranță două tinere d-șoare blonde, frumoase și gemene cred (foto mai sus). (me gusta) Deși povestea pare puțin cam trasă de păr, ajungându-se la a treia parte, singurele părți pozitive pe care le-am găsit sunt următoarele: femeile frumoase din film, mașina tunată a lui Frank, câteva scene interesante (sper că nu și singurele din film) precum cea în care o mașină intră prin tunelul ce duce călătorii la avion. În mare, această a treia parte aduce un curier înnoit și nimic mai mult! Trailer mai jos.

Credit foto + poster.

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code