Super Blog – editia de toamna 2020

După o lungă dezbatere cu Răzvan, am decis să partikip și eu la ediția de toamnă a competiției Super Blog. Am urmărit cu interes ediția anterioară la colegu’ Răzvan și mi s-a părut interesant.

Interesant din mai multe puncte de vedere printre care amintesc: competitivitatea între participanți, o adevărată comunitate, premii care mai de care din partea sponsorilor șamd.

Acum nu o să particip pentru a câștiga premii, ci o voi lua ca pe o experiență pozitivă. Sunt conștient de calitatea articolelor mele scrise până în prezent și știu că nu mă încadrez în tipar. Cel mai mare premiu pe care l-am câștigat era o gumă Turbo și aia pentru că doamna de la magazin nu avea să-mi dea rest 50 bani.

Prin simplul fapt că această competiție mă poate ajuta să interacționez cu întreaga comunitate SuperBlog – care este minunată – voi partikipa cu sufletul. Voi încerca să mă depășesc pe sine, dar cel mai mult – voi încerca să îl depășesc pe Răzvan. Ar trebui să facem și o competiție Super Blog cu Răzvan și Dany pe viitor.

Sper numai să nu se supere pe noi prezentatorii unei celebre emisiuni matinale!

Acestea ziind fise, urați-mi succes! Eu unul știu că voi ține pumnii strânși tuturor participanților și abia aștept să văd ce provocări ne rezervă această ediție de toamnă a Super Blog 2020 .

 

Like, share și amin! Wish me luck! 

Nebunelul

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

Un comentariu la „Super Blog – editia de toamna 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code