Fa-te afiliat la Levantica S.R.L.

lavanda_levanticajpg

O să precizez de la început faptul că acest post este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Este genul de articol pe care l-ați putea regăsi și pe site-uri precum TimesNewRoman, numai că mie-mi vin ideile mai greu decât lor.

De câteva zile o tăntică pe la vreo 50 de ani tot vinde prin stațiile de metrou lavandă. Nu am stat s-o întreb cu cât dă buchetul, numai că am observat pe rețelele de socializare că tot mai mulți prieteni de-ai mei sunt intrigați de faptul că lumea cumpără lavandă, și credeau că este cumva vreun eveniment de genul Ziua Lavandei. Este adevărat că în ultimele zile și eu am tot văzut-o pe tăntică în diverse stații de metrou, la ore diferite… numai că astăzi am văzut că și-a făcut și un afiliat. Vreo rudă probabil, o d-șoară cam pe la 30 de ani, pe care am văzut-o pe la P-ța Victoriei la metrou.

Deci de mâine de ce să nu ne facem și noi afiliați? Ce Avon? Ce Faberlic? Afiliați la Levănțica S.R.L.! Sună mult mai bine, și profitul poate fi mai mare!

Deci cine se bagă? Eu mâine mă duc s-o întreb pe tăntică cum pot deveni afiliat!

Credit foto.

Light

Mă aflu în lumea blogosferei din aprilie 2008. Am început prin a scrie pe platforme precum Blogger sau Yahoo 360. De atunci scrisul a devenit un mod de viață pentru mine - scriind de la povești de dragoste, dramă, mister, până la articole cu știri mondene sau pur și simplu păreri proprii.

2 comentarii la „Fa-te afiliat la Levantica S.R.L.

 • iulie 13, 2015 la 11:26
  Permalink

  eu zic să te duci cu un capital serios, că nu devii afiliat așa, cu una, cu două 😀

  Răspunde
  • iulie 13, 2015 la 19:58
   Permalink

   Am cotizat deja. Mi s-a spus ca pot iesi pe profit in 1-2 luni maxim! 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code